Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Eglė Jakštytė stengiasi nugalėti baimę jodinėti žirgu

Antradienį Grybų dvaro arklidėse pramogavo „Kviečiu šokti“ dalyviai. Daugelis jų išbandė ir itin azartišką užsiėmimą – jodinėjimą žirgu.
Eglė Jakštytė
Eglė Jakštytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šiam užsiėmimui neatsispyrė ir LNK orų pranešėja Karolina Liukaitytė, šokėjai Andrius Butkus, Dainius Dimša, aktorius Aistis Mickevičius, dainininkės Eglė Jakštytė, Ineta Puzaraitė ir kiti projekto dalyviai.

Bene drąsiausiai jautėsi balne jautėsi „orų mergaitė“ K.Liukaitytė. Jos drąsos pavydėjo E.Jakštytė, ant žirgo lipusi antrąkart gyvenime.

Gyvūnai yra nenuspėjami, o dabar aš dalyvauju šokių projekte, todėl būtų baisu gauti kokią nors traumą.

„Esu kilusi iš kaimo, tai vaikystėje teko jodinėti, bet tai buvo labai seniai. Taigi galima sakyti, kad man tai buvo pirmas kartas. Buvo labai baisu, bet mano arklį vedė, tai baimė buvo mažesnė. Karolina jojo greitai ir viena – aš taip negalėčiau. Gyvūnai yra nenuspėjami, o dabar aš dalyvauju šokių projekte, todėl būtų baisu gauti kokią nors traumą“, – kalbėjo mergina.

Ji patikino, kad vaikystėje buvo drąsesnė, tačiau laikui bėgant baimės ir savisaugos jausmas ėmė stiprėti.

„Vaikystėje nieko nebijodavau, leisdavausi nuo medžių su virvėmis, bet prieš kokius tris-keturis metus baimės padidėjo. Esu gana baili, bijau aukščio, nesu adrenalino fanatikė. Kai važiuojant su kuo nors yra viršijamas greitis, man pasidaro labai baisu ir aš įsitveriu į sėdynę“, – patikino ji.

Nors Eglė patikino, kad trečiąkart ant žirgo niekada nebelips, tačiau baigiantis dienai šį savo pažadą sulaužė ir pabandė nugalėti baimę jodinėti žirgu manieže su juo apsukusi dar kelis ratus.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Kviečiu aokti dalyviai pramogavo kaimo sodyboje
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Eglė Jakštytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius