Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Evelina Bakanovienė prasitarė apie aistrą

Naujienų portalui 15min.lt muzikiniame realybės šou „Kelias į žvaigždes 3” išgarsėjusi dainininkė Evelina Bakanovienė sutiko papasakoti apie dar vaikystėje ją apėmusią aistrą.
E.Bakanovienė šiltomis dovanomis dažnai nustebina draugus.
Dainininkė Evelina draugus dažnai nustebina šiltomis dovanomis. / „Scanpix“ nuotr.

15min.lt E.Bakanovienė kalbėjo, kad ypač ilgais žiemos vakarais ji mezga. Pasidomėjome, kaip šis šiandien ne itin populiarus užsiėmimas suviliojo dainininkę. Juk ir megztinių, ir šalikų bei kepurių galima nusipirkti. Atrodytų, kam megzti?

„Mezgu dar nuo mokyklos laikų, viena teta mane išmokė, kaip reikia elgtis su virbalais dar tada, kai buvau pradinukė. Buvau dar aštuonerių. Mezgimas yra mano mylimas laisvalaikio užsiėmimas. Jis mane lydi nuo mažų dienų, todėl yra labai brangus“, – pasakojo atlikėja.

Asmeninio albumo nuotr./E.Bakanovienė mezga vardines kojines bičiuliams.
E.Bakanovienė mezga vardines kojines bičiuliams.

Dainininkė sakė mezganti kojines, šalikus, kepures. Apie šią aistrą žino tik artimiausi merginos draugai. „Visa mano giminė jau yra apmegzta: sesuo, mano vaikas, vyras. Savęs taip pat nepamirštu“, – kalbėjo Evelina.

Mergina pasakojo siūlų parduotuvėje dažniausiai išsirenkanti vilnonių siūlų ir nusimezganti šiltas pirštines ar kojines. Paklausta, ar dainininkės draugės niekuomet neprašo pamokyti megzti, E.Bakanovienė tik nusijuokė ir atsakė: „Draugės tik paprašo: „Numegzk ir man“, – juokėsi E.Bakanovienė.

E.Bakanovienė tikino, kad mezgimas kartais reikalauja nemažai laiko. Atlikėjai šiuo metu atostogos universitete, todėl žiūrėdama serialus ji rado laiko nuo vaikystės mėgstamam užsiėmimui.

Dainininkė 15min.lt pasakojo, kad ypač mielai atrodo kojinės, kuriose įmegztas žmogaus, kuriam šis rankdarbis skirtas, vardas. „Gerai savo draugei ketinu davanoti tokias kojines“, – kalbėjo E.Bakanovienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius