Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Liveta Kazlauskienė taps laidos „TV Pagalba“ gelbėtoja

Dainininkei Livetai Kazlauskienei dėmesys, žiūrovai ir televizijos kameros – jokia naujiena. Tik šįsyk ji prieš publiką ir operatorius stojo ne kaip atlikėja, o kaip TV3 laidos „TV Pagalba“ ekspertė.
Liveta Kazlauskienė
Liveta Kazlauskienė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Kaunietės debiutas įvyko trečiadienį vakare. L.Kazlauskienė, televizijos studijoje išklausiusi kelis skaudžius pasakojimus, jų herojams uždavė klausimus ir komentavo tai, ką išgirdo. 

„Pirmoje laidoje tikrai valdžiausi. Šiaip esu emocionali, impulsyvi ir sunkiai paslepiu tikruosius jausmus. Bet, turbūt, to reikės išmokti...“ – sakė dainininkė. 

Ją sukrėtė išgirstos istorijos, kurių herojams ji mielai būtų ištarusi ir aštresnius žodžius. Nors L. Kazlauskienė geba pamiršti, kad yra filmuojama, šįsyk vis dėlto savo pasisakymus šiek tiek kontroliavo. 

„Esu savikritiška, todėl tikrai sau turiu ir turėsiu priekaištų. Juk matyti save iš šono sudėtinga. Pastebi klaidas, supranti, ką darytum kitaip“, – dėstė L. Kazlauskienė. 

Ansčiau televizijoje ji nėra dirbusi, todėl pasiūlymas prisijungti prie „TV Pagalba“ komandos ir nudžiugino, ir įpareigojo. L.Kazlauskienė tvrtino esą naujos pareigos ir veikla jai – miela. Vienintelis išbandymas – sugebėti laiku suvaldyti per dideles emocijas. 

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Liveta ir Petras Kazlauskai
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Liveta ir Petras Kazlauskai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius