Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Vesta vaikino balkone rado guminę lėlę

Jei kas dar nėra girdėjęs ir nežino atlikėjos Vestos – metas susipažinti. Pirmieji žingsniai į didžiąją sceną jos nenuvylė. Mergina dalyvavo jau ne viename renginyje, ją kvietė filmuotis kelios TV laidos.
Dainininkė Vesta
Dainininkė Vesta / LNK nuotr.
Temos: 1 Guma

„Mėgstu drąsius ir staigius sprendimus, – prisistatydama sako Vesta. – Jei kas pasiūlytų naktį skristi nežinoma kryptimi, nedelsdama sutikčiau.“

Kas ten žino? Galbūt būtent tokio pasiūlymo žavi blondinė sulauks iš trijų vaikinų, nors rinktis teks vieną iš jų. Prieš tai įvertinus jų kambarius.

Edgaras, Vytenis ir Vilmis taip pat mėgina prasibrauti į didžiąją sceną. Susibūrę ir uždainavę vaikinai ilgai nesvarstę grupę pavadino „Trys“. Šis skaičius, jų įsitikinimu, neša laimę. Būsimosioms scenos žvaigždėms netrūksta merginų dėmesio, bet, deja, patinka ne visos.

Edgaras atkreiptų dėmesį į juodaplaukę, bet tik su viena sąlyga – jei jos veidas nėra nutepliotas kosmetika. „Tokios man yra atgrasios ir šlykščios“, – prisistatydamas žodžių į vatą nevynioja Edgaras.

Trykštantis energija ir daug sportuojantis Vytenis draugautų su šviesia mergina. „Dar labai svarbu, kad jos akys būtų mėlynos ir daili figūra“, – draugą papildo Vilmis.

Vesta net neįtaria, kad jai teks svečiuotis trijų kolegų kambariuose. Čia ras daug muzikos, sporto inventoriaus, net guminę lėlę, kažkodėl uždarytą balkone. Ar pavyks Vestai sužinoti, ką vaikinai laiko savo seifuose ir ką reiškia užrašas „žiurkės valdo“?

Pažinčių šou „Kambarių plėšikai“ jau šį ketvirtadienį, 21 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius