Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainius Kazlauskas seriale pernelyg įsismagino bučiuodamas savo „mamą“

Stebėdami serialo „Širdžių ėdikės“ filmavimo aikštelę, Rusijos žurnalistai pastebėjo, kad Dainius Kazlauskas pernelyg įsismagino vaidindamas su savo serialo motina. Viename iš „mamos“ ir Džono aiškinimosi epizodų Dainius pernelyg jausmingai apkabino aktorę Tatjaną Vasiljevą ir visai ne kaip sūnus bučiavo ją į lūpas. Jis vis prašė pakartoti dublį, kaskart sugalvodamas naują priežastį – neva norėtų pamėginti kitą judesį arba tikslesnę intonaciją.
Dainius Kazlauskas (viduryje)
Dainius Kazlauskas (viduryje). / LNK nuotr.

Koks įdomus jūsų darbas – glėbesčiuoti žavias moteris! Beje, kur jūs matėte, kad sūnus taip aistringai bučiuotų mamą?

Čia toks mūsų rusiškas paprotys (juokiasi). Šitokios puikios ir talentingos moters neįmanoma nepabučiuoti. Aš ir savo mamą bučiuoju į lūpas, nors ji ir jaučiasi nesmagiai. Tiesiog šitaip aš išreiškiu savo meilę. Mano Džonis ir ką tik pamatytą savo „seserį“ išbučiuoja, taigi, nėra ko stebėtis, vis dėlto Tatjana Vasiljeva – mano mama! Man pasisekė, kad šiame seriale visos moterys – gražuolės, ir visas jas mielai bučiuoju.

Ar kada nors jumis manipuliavo moterys?

Manimi neįmanoma manipuliuoti, aš iš karto permatau jų žaidimus ir tai mane prajuokina. Geriausia gynyba nuo avantiūrisčių – humoro jausmas. Kaip tik jo ir trūksta mano herojui. Jis nekvailas, tiesiog naivus, nes per daug myli, o meilė jį apakina.

Ką jums dėl serialo teko paaukoti?

Šeimą. Keturiems mėnesiams išvažiavau į Maskvą, palikęs vienus žmoną ir sūnų. Teko atsisakyti vaidinti teatre. Kita vertus, aktoriui naudinga keisti trupes, miestus, šalis, apskritai – gyvenimo ir darbo erdves. Kuo daugiau aikštelių, tuo daugiau galimybių rinktis, o aktoriui galimybė pasirinkti suteikia laisvę.

Naujasis LNK serialas „Širdžių ėdikės“ Rusijos tempais buvo filmuojamos labai intensyviai: filmavimas kasdien trukdavo po dvylika valandų. Devintą valandą vakaro aktoriai vis dar susikaupę darbuodavosi filmavimo aikštelėje, stengdamiesi suvaidinti smagią gyvenimo intrigą, kurioje susipina ir noras pasipelnyti, ir melas, ir nuoširdi aistra.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius