-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Dainius Martinaitis grįžta į TV ekranus

Legendinės televizijos laidos „VRS kamera“ vedėjas Dainius Martinaitis po ilgos pertraukos vėl grįžta į televiziją su naujais iššūkiais, teigiama „Lietuvos ryto“ televizijos pranešime spaudai.
Dainius Martinaitis
Dainius Martinaitis / „Lietuvos ryto“ televizijos nuotr.

Jau nuo birželio 7 dienos jis taps naujos „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Dėmesio! Į ekraną!“ vedėju. Tai bus nuotaikingas vasaros žaidimas, kuriame netikėtose vietose užklupti žmonės, teisingai atsakę į vedėjo klausimus, galės laimėti pinigų.

Gavęs pasiūlymą dirbti naujausiame projekte, pinigus praeiviams dalinsiantis Dainius jį priėmė ilgai nesvarstydamas: „Nuo mažų dienų man labiau patinka duoti nei imti. Bus smagu kreiptis į nieko neįtariančius praeivius ir stebėti jų reakcijas, kai pasiūlysiu už vieną ar kitą paprastą klausimą laimėti pinigų. Pažadu ir azarto, ir sveiko juoko dozę, ir, žinoma, pinigų“ – sakė netrukus startuosiančios naujos laidos vedėjas D.Martinaitis.

Naujasis Dainiaus amplua bus išties neįprastas – į žmones gatvėje, autobuso stotelėje, parduotuvėje ar kitoje vietoje jis kreipsis iš vaizdo ekranų, kurių apstu miestuose, o praeiviui sutikus žaisti, per akimirką prie jo pribėgs televizijos operatoriai ir įprastas prekybos centras, restoranas ar sporto klubas pavirs improvizuota televizijos studija. Iš paprasto gatvės praeivio staiga televizijos herojumi tapusiam žmogui bus siūloma žaisti penkis etapus, kurių kiekvieną įveikęs jis galės laimėti pinigų. O jeigu labai pasiseks, savo sąskaitą žaidėjas galės papildyti net 5 tūkstančiais litų.

„Pažiūrėsime, kiek toli gali eiti lietuvaičiai. Aš pats esu labai azartiškas žmogus ir tikiu loterijomis. Jei man pasiūlytų žaisti – nedvejočiau nė minutės ir eičiau iki galo. Toks šansas gali pasitaikyti tik kartą gyvenime.“ – apie naują projektą sakė D.Martinaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius