Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Dainų dainos“ II ture nedalyvaus „Blogos mergaitės“ ir Starošaitė

Šeštadienį startavo Lietuvos televizijos projektas, pirmasis nacionalinės dainos konkursas „Dainų daina“.
Irena Starošaitė
Irena Starošaitė / „Scanpix“ nuotr.

Jau yra permainų ir dalyvių sąraše. Konkurse atsisakė dalyvauti „Blogos mergaitės“ ir Irena Starošaitė.

Organizatoriai vietoj jų pakvietė Liną Adomaitį su daina „Tavo spalvos“ bei Astos Pilypaitės ir Onsos duetą su daina „Labas“.

Šį šeštadienį  antrajame „Dainų dainos“ atrankos konkurse dalyvaus: YVA, „Biplan“, „Siela“, „Kastaneda“, Deivis, Urtė, BIX, Linas Adomaitis, Taja, Rosita Čivilytė ir Donatas Montvydas, Rūta Ščiogolevaitė bei Soliaris, Greta ir „Sel".

Pirmame atrankos etapo koncerte varžėsi dvylika atlikėjų: Egidijus Sipavičius, Milana, Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas, Darius Pranckevičius ir Violeta Valskytė, Alanas, Augustė, Jonas Čepulis ir Skirmantė, grupė „69 danguje“, Sasha Son, Vita Rusaitytė ir Kamilė.

Konkurso rezultatus lemia žiūrovų skambučiai ir trumposios žinutės. Iš vieno telefono numerio balsuoti galima 3 kartus. Balsai skaičiuojame dešimtyje Lietuvos apskričių (kiekvienoje atskirai) ir pagal dainos užimtą vietą skiriami balai. Sudėjus visus balus, gaunamas galutinis rezultatas.

Iš trijų atrankos etapo koncertų į pusfinalį pateks po 6 dainas. Pusfinalyje prie 18 dainų LRT deleguos dar dvi dainas. Iš 20 pusfinalio dainų į finalą pateks 10.

Pirmajame koncerte daugiausia balų surinko Sasha Son, antri buvo Darius Pranckevičius ir Violeta Valskytė, trečioje vietoje – Violeta Tarasovienė. Vilius Tarasovas buvo ketvirtas. Penktoje vietoje liko „69 danguje” merginos, o šeštoje – Egidijus Sipavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius