Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daiva Tamošiūnaitė-Budrė į keliones agituoja vykti su moteriška kompanija

Laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė-Budrė šią vasarą suplanavusi leisti įdomiai ir aktyviai – su moteriška kompanija ilsėtis Bulgarijoje, savaitę grožėtis Nidos vaizdais bei kažkurį savaitgalį praleisti viename Europos miestų.
Daiva Tamošiūnaitė-Budrė
Daiva Tamošiūnaitė-Budrė / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

D.Tamošiūnaitė-Budrė kelionę į Bulgariją pasirinko neatsitiktinai. Moters teigimu, ją sugundė nedidelės kelionės kainos bei noras pamatyti šios šalies kurortus – Daiva Bulgarijoje yra buvusi ir anksčiau, tačiau tuokart domėjosi jos istorija, architektūra ir laiką leido ekskursijose. Šįkart laidų vedėja pasirinko savaitės trukmės pasyvų poilsį.

„Į Turkiją jau tiek kartų važiuota, taigi nusprendėme, kad reikia vykti į Bulgariją. Tiesa, labai keistą laiką kelionei pasirinkome, nes Lietuvoje šiuo metu yra karščiau, nei Bulgarijoje, bet niekis. Lankysimės kurorte „Auksinės kopos“ – manau, kad jame tiek aš, tiek mano mama ir dukra jausimės gerai“, – apie būsimą kelionę kalbėjo laidų vedėja.

Į Bulgariją Daiva vyksta su didele moteriška kompanija: ne tik su mama, dukra, bet ir su draugėmis, jų vaikais ir mamomis. Į poilsinę kelionę be vyrų D.Tamošiūnaitė-Budrė išsiruošia jau ne pirmą kartą. Tai, pasak moters, labai pasiteisino.

„Kelionėje būsime trys kartos, tai – labai teisinga kompanija. Supratome, kad toks keliavimo būdas labai smagus, nes močiutės ir vaikai vakare būna pavargę ir lieka ilsėtis viešbutyje, o mums, viduriniajai kartai, tai būna pats tinkamiausias metas ir proga palėkti į miestą“, – šypsojosi Daiva.

Grįžusi iš Bulgarijos D.Tamošiūnaitė-Budrė su šeima planuoja tradiciškai vykti į Nidą, kur gyvena daug moters draugų.

„Per paskutines vasaras aš atradau tas vietas, kurios man yra labai mielos. Smagu apsigyventi senuose „nidiškuose“ nameliuose, iš kurių vasarą išsikrausto šeimininkai ir juos palieka nuomai. Nuostabu, kai sename, autentiškame namelyje gali pasijusti tikru gyventoju, naudotis visais patogumais ir gyventi ten su visa šeima. Man tai labai priimtina“, – kalbėjo moteris.

Dažniausiai į Nidą Daiva su šeima vyksta per džiazo festivalius arba regatą, todėl laidų vedėja ir šiais metais bandys suderinti ramų poilsį kurorte su svarbiausiais miesto renginiais. Moteris viliasi, kad šilčiausiu metų laiku pavyks rasti bent vieną laisvą savaitgalį, kurį galėtų skirti tik savo vyrui Dainiui bei vieno Europos miesto pažinimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius