Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“: Danguolės Stachuros suknelė-išdavikė ir „braliuko“ latvio gailestingumas Deiviui

Antrojoje projekto „Šok su manimi“ laidoje šeštadienio vakarą liejosi aistros. Dalyviai turėjo nertis iš kailio ir ant parketo demonstruoti geriausius savo sugebėjimus, nes susumavus visus rezultatus viena pora paliko projektą. Ši nesėkmė aplenkė verslininkę Danguolę Stachura, nors po pasirodymo moteris buvo itin nusiminusi.
Deividas Meškauskas ir Danguolė Stachura
Deividas Meškauskas ir Danguolė Stahura / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Deividas buvo paruošęs nuostabią choreografiją, o aš vienoje vietoje ėmiau ir sumaišiau žingsnelius. Be to, ant parketo pasirodžiau su ne šiam šokiui kurta suknele, nes prodiuseriui kita suknelė netiko dėl negražaus vaizdo ekrane. Naujoji suknelė sukėlė man šiek tiek nepatogumų“, – pasakojo D.Stachura.

Verslininkė, kuri dėl nuolat šokio metu kilusios suknelės žiūrovus palepino pikantiškais vaizdeliais, parodydama ilgas kojas ir užpaliuką, atviravo, jog suknelėms ji skiria ypatingą dėmesį.

„Pirmajam šokiui suknelę man kūrė dizainerė Ella Tatarinova. Rengiantis šiai laidai buvo sukurta taip pat itin prabangi suknelė, kuria, deja, neturėjau galimybės pasipuošti. Visgi ateityje taip pat skirsiu didelį dėmesį išvaizdai, estetinis vaizdas man labai svarbus. Bandysiu nepersistengti ir atrodyti subtiliai“, – pasakojo aštuntoje vietoje po dviejų laidų atsidūrusi D.Stachura.

Rengiantis šiai laidai buvo sukurta itin prabangi suknelė, kuria, deja, neturėjau galimybės pasipuošti.Susumavus dviejų laidų rezultatus, pirma vieta džiaugėsi aktorius Dominykas Vaitiekūnas ir Justina Žemaitytė. Antrąją vietą iškovojo iliuzionistas Mantas Wizard ir Viktorija Kunauskaitė. Trečia vieta atiteko aktorei Daliai Michelevičiūtei ir Olegui Koliakinui.

Latvis suteikė Deiviui antrą šansą

Mažiausiai balsų surinko ir projektą palikti turėjo dainininkas Deividas Norvilas-Deivis ir Katerina Voropaj. Nors atlikėjas jau buvo pradėjęs rėžti atsisveikinimo kalbą, dedikuotą visam TV3 šokių projektui, jį netikėtai sustabdė dainininkas Lauris Reiniks. Latvių kilmės atlikėjas su partnere Aleksandra Kurusova nusprendė pasitraukti iš projekto ir savo vietą perleido Deiviui, kuris galės tęsti kovą dėl pergalės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius