-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Danielius Polskis: jei neturi draugės, tai tu gėjus? Nesąmonė! (papildyta liepos 17 d.)

Danielius Polskis-Gabbana (25), žinomas iš „Tele2“ reklaminių vaizdo klipų ir įvairių garsenybių vakarėlių, ilgai niekam nedavė interviu, tačiau sutiko pabendrauti su žurnalu „Privatu!“. Paaiškėjo, kad vaikinas turi itin griežtą nuomonę apie buvusią draugę Aidą Žiliūtę (30), santykius su dainininku Vaidu Baumila (23) ir „homofobišką spaudą“.
Danielius Polskis
Danielius Polskis / Viganto Ovadnevo nuotr.

Nuo rudens dalyvausi LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“. Kodėl sutikai?

Patys šou organizatoriai mane susirado. Tiesa, vieną dieną ir pats to užsinorėjau, nors šokių srityje esu visiškai žalias. Vaikystėje sportavau, žaidžiau krepšinį, paskui, kaip ir dauguma paauglių, bandžiau šokti breiką.

Sportas ir šokiai – gana skirtingos sritys. Manai, kad susidorosi?

Užsibrėžiau tikslą išmokti gerai šokti ir dar geriau praleisti laiką (šypteli). Manau, ten surinkta labai gera komanda, šaunūs dalyviai, su kuriais jau teko susipažinti. Bus įdomu! Šokių aikštelėje man padės labai talentinga šokėja Alina Malko.

Paprastai televizijos projektuose šokėjai ilgainiui tampa partneriais ne tik ant parketo...

Žinau... Bet kol kas Alina man tik šokių partnerė, ir nieko daugiau.

Nors Tu nei dainininkas, nei aktorius, nei televizijos laidų vedėjas, tačiau visuomet esi laukiamas ir sutinkamas garsenybių vakarėliuose. Tau tai patinka?

Na, iki aktoriaus man toli, bet tokiu bandžiau būti (juokiasi). Telikas – magiška dėžutė.  Tarp tų vakarėliuose dalyvaujančių žmonių yra daug gerų mano bičiulių.

Taip, viena iš jų buvo A. Žiliūtė... Ar vis dar bendraujate?

Nebenoriu kalbėti ir spekuliuoti šia tema. Ilgai pykčio žmonėms nelaikau. Dabar Aidai palinkėsiu tik paties geriausio ir dar pridursiu, kad jai nestigtų harmonijos. Taškas.

Tačiau liko daug neatsakytų klausimų apie jūsų draugystę. Be to, anksčiau viename interviu ji ne pačiais geriausiais žodžiais apie Tave kalbėjo...

Tebūnie tai Aidos sąžinės reikalas.

Šiuo metu su verslo partneriu ir geru draugu Danijoje užsiimame tarptautiniais pervežimais, logistika. Neseniai atidarėme įmonę Lietuvoje. Man tas pats, su kuo kurti verslą – ar su pramogų pasaulio atstovais, ar su kitais.

Prieš gerą mėnesį LNK išplatino pranešimą spaudai, kuriame pareiškei, kad Aida neigė informaciją apie jūsų santykius. Tu sakei: „Kam neigti tai, kas iš tikrųjų buvo.“ Šie Tavo žodžiai teisingai buvo suprasti? Būtent tai ir turėjai galvoje?

Taip, tai teisingi žodžiai, bet daugiau komentuoti nebenoriu. Tai jau praėjęs etapas, jis man nebeįdomus ir užmirštas.

Pakalbėkime apie kitus dalykus. Šiuo metu turi merginą?

Ne, šiuo metu aš laisvas paukštis, paniręs į naujos įmonės verslo reikalus ir į šokius.

Neturi ambicijų sukurti šeimą ir rimčiau pagalvoti apie asmeninį gyvenimą?

Man dar ne laikas. Kol kas apie šeimą ne galvoju, o pasvajoju. Manau, viskas bus savo laiku. Man jis dar neatėjo.

Tavo įvaizdis yra tarsi vakarėlių liūto, lovelaso. Iš tiesų toks esi ar taip gali atrodyti tik pramogų pasauliu besidomintiems žmonėms?

Aš visai ne toks. Tokį mano įvaizdį sukūrė žiniasklaida. Aš nevengiu vakarėlių, nes juose užmezgamos įdomios pažintys. Man, kaip pradedančiajam verslininkui, tai naudinga.

O lovelaso etiketė? Jei atvirai, kai fotobazėje ieškojau Tavo nuotraukos, nepavyko rasti tokios, kurioje būtumei nufotografuotas vienas. Tu vis žavių moterų draugijoje... 

Labai gerai! Sudėk visas, bus gražu pažiūrėti (juokiasi)! O jei rimtai... Kartais po savaitgalio norisi užsidaryti namuose ir nieko nematyti... iki kito savaitgalio. Labai vertinu ir vienatvę.

Kadaise atsirado piktaliežuvių, kurie Tave suporavo su bičiuliu V. Baumila...

Tie pikti liežuviai gali eiti... Mes su Vaidu esame labai geri draugai, mūsų bendri pomėgiai. Mane labiau stebina posovietinis žmonių mąstymas, t. y. su kuo pamato, su tuo ir poruoja. Jei neturi nuolatinės draugės, tai tu gėjus! Iš kur tos nesąmonės?! Atvažiuoja Rybakas („Eurovizijos“ nugalėtojas Aleksandras Rybakas – aut. past.), ir pirmiausia atlikėjo klausia, ar jis yra gėjus. Pastaruoju metu visur dominuoja kažkoks homofobiškas spaudos ištvirkimas...

Po pasklidusių gandų apie Tavo ir Vaido draugystę nusprendėte papokštauti viename socialiniame tinklalapyje: viešai pranešėte, kad esate pora, bet jūsų santykiai esą komplikuoti. Pamanei, jog tai bus geriausias atkirtis liežuvautojams?

Būtent! Nes matau, kad šiuo atveju rimtai kalbėdamas nieko nepasieksiu. Apskritai, tie, kurie rašo straipsnius remdamiesi tinklalapiu „Facebook“, iš karto gali susirinkti savo pieštukus nuo stalo ir eiti dirbti valytojais...

Kaip pasijustumei, jei Tave pavadintų „prielipa“, t. y. žmogumi, kuris neva trinasi prie garsenybių norėdamas išgarsėti?

Niekada nesitryniau (juokiasi). Einu ten, kur mane kviečia. Kam man išgarsėti, jei mane per teliką rodė dažniau nei tas tavo vadinamas garsenybes?

Supratau Tavo poziciją. Pabaigai noriu paklausti apie Tavo verslą. Buvo skelbta, kad tapai klubo „House of Music“ direktoriumi...

Ne, ne, ne! Čia kažkieno paskleistas gandas. Šiuo metu su verslo partneriu ir geru draugu Danijoje užsiimame tarptautiniais pervežimais, logistika. Neseniai atidarėme įmonę Lietuvoje. Man tas pats, su kuo kurti verslą – ar su pramogų pasaulio atstovais, ar su kitais, aš su visais klientais stengiuosi elgtis vienodai.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius