Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daniūtė: stresas lėktuve dėl ištiškusio paukščiuko kraujo

Naujienų portalui 15min.lt iš Japonijos ką tik grįžusi šokėja Edita Daniūtė sutiko papasakoti kelionės įspūdžius bei patirtus nuotykius, dėl kurių teko net suprakaitavusiai lipti į lėktuvą, o netrukus iš jo išlipti.
Šokėja Edita Daniūtė (viduryje) su vyru Mindaugu Vasiliausku ir TV laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė
Šokėja Edita Daniūtė (viduryje) su vyru Mindaugu Vasiliausku ir TV laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

E.Daniūtė grįžo iš 10 dienų trukusios kelionės Japonijoje. Šokėja vyko į keletą konkursų, kurie vyko skirtinguose šalies miestuose: Nagojoje, Osakoje, Tokijuje ir Saporo. Edita sako nebeprisimenanti, kelintą kartą vyko į Japoniją. Paprašyta parodyti kelionės nuotraukas, E.Daniūtė tikino jų neturinti, nes apie fotoaparatą prieš kelionę nė nepagalvojusi.

Krize nekvepia

„Jau buvau pasiilgusi Japonijos, nors turas buvo intensyvus – vyko ketverios varžybos. Kiekvienuose jų dalyvavo po 200 šokėjų portų. Esu labai pavargusi, nes Japonija – kitoje laiko juostoje“, – 15min.lt kalbėjo šokėja.E.Daniūtė: Pilotas pastebėjo ant lėktuvo ištiškusį paukštį ir jo kraujo.

Paklausta, ar pastebėjo kokių krizės požymių Japonijoje, E.Daniutė prasitarė apie krizę šnekėjusi su keliais vietos gyventojais, tačiau jei žiūrėtum iš šalies, esą nieko nė neįtartum. Editos manymu, lietuviai į sunkmetį reaguoja jautriausiai. „Kiek kur buvau, niekur nieko panašaus nemačiau. Mes turbūt esame tauta, labiau nei kitos linkusi į depresiją“, – mano moteris.

Išgelbėjo draugai

Paklausta apie patirtus nuotykius, Edita prasitarė, kad jie ją lydėjo kelionės pradžioje. Kadangi, pasak šokėjos, Lietuvoje neįmanoma gauti bilietų tiesioginiams skrydžiams, teko skristi iš Rygos. „Tėtis mane vežė į Rygą ir ties Panevėžiu sugedo jo automobilis. Laimė, mano tėtis turi gerų draugų, kurie laiku pagelbėjo ir į skrydį nepavėlavau. Visa suprakaitavusi įsėdau į lėktuvą, atsipalaidavau, išsitraukiau knygą ir... lėktuvas įsibėgėjo ir staigiai ėmė stabdyti“, – pasakojo Edita ir paaiškino, jog orlaivio pilotas pastebėjo ant lėktuvo ištiškusį paukštį ir jo kraujo.

Pernakvojo Rygoje

„Pasirodo, į variklį įskrido paukščiukas, lėktuve kilo sumaištis. Skrydžių bendrovės KLM inžinieriaus, kuris apžiūrėtų lėktuvą, nebuvo, todėl keleiviams buvo paaiškinta, kad į Amsterdamą neskrisime“, – pasakojo šokėja.

Lėktuvo keleiviams Rygoje teko laukti, kol atskris bendrovės inžinierius ir apžiūrės, ar nepažeistas orlaivio variklis. „Išskridome tik kitą dieną. Ir išlaidas viešbučiui, ir kelionei į Japoniją jie sumokėjo“, – pasakojo E.Daniūtė ir pridūrė patyrusi daug streso dėl nesklandumų. Japonijoje šokėja keliavo be problemų. „Japonijoje visada viskas sklandžiai vyksta, niekas nevėluoja, ten jie visi kaip laikrodukai tiksi“, – juokėsi moteris.

Edita sako, kad ir Japonijoje iš vieno miesto į kitą, ir grįžtant į Lietuvą daugiau jokių nesklandumų nebuvo.

Kitą savo kelionę į Japoniją E.Daniūtė planuoja rugpjūčio pirmąją – ten vyks konkursas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius