Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dariaus Songailos mylimoji Gintarė Sabeckaitė reklamoje pirko sniegą

Iš JAV sugrįžusio ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandai atstovaujančio krepšininko Dariaus Songailos širdies draugė Gintarė Sabeckaitė nusifilmavo vieno Kauno prekybos ir laisvalaikio centro išpardavimo kampanijos reklamoje. Humoristiniame TV klipe ji suvaidino elegantišką pirkėją, kuri vietoj tikros išpardavimo nuolaidos gavo 50 procentų sniego.
Gintarė Sabeckaitė
Gintarė Sabeckaitė

„Tai jau trečiasis kartas, kai „Mega“ kviečia mane dalyvauti reklaminėse fotosesijose ar filmavime. Šįkart turėjau įsijausti į elegantiškos ir savimi pasitikinčios pirkėjos vaidmenį“, – portalui Žmonės.lt sakė G.Sabeckaitė. 

Gintarės teigimu, šios reklamos filmavimas buvo kitoks nei jai anksčiau yra tekę dalyvauti. „Iš pradžių galvojome, kad filmuosime lauke, nes vaizdo klipo siužetas vyksta žiemą turguje. Tačiau paspaudus šaltukui, buvo nuspręsta filmuoti studijoje. Čia reikėjo įsijausti į lauko sąlygas: sniegą, vėją, šaltį. Be to, turėjau ne tik suvaidinti pirkėją, bet ir įgarsinti tekstą.

Gintarė Sabeckaitė
Gintarė Sabeckaitė

Šis vaidmuo man nebuvo svetimas, todėl manau, kad sekėsi gerai, kūrybinės komandos atsiliepimai taip pat buvo labai geri, tad belieka laukti rezultato“, – šyptelėjo Gintarė. Vaizdo klipas bus transliuojamas iškart po Naujųjų metų, nuo sausio 2-os dienos. 

Reklamoje mergina vaidino kartu su garsia Kauno aktore, režisiere ir humoriste Hana Šumilaite bei Kauno dramos aktoriumi Ričardu Vitkaičiu.

Šiuo metu nekilnojamojo turto plėtros ir valdymo bendrovėje „Baltic RED“ dirbanti G.Sabeckaitė modelio karjerą pradėjo nuo 13 metų, 2009-aisiais ji pelnė „Mis laikinoji sostinė“ vicemis titulą.

Gintarė Sabeckaitė
Gintarė Sabeckaitė filmuojasi reklamoje
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Darius Songaila su drauge Gintarė Sabeckaitė
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Darius Songaila su drauge Gintarė Sabeckaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius