-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Darjušas Lavrinovičius su nerimu laukia gydytojų verdikto

Pirmojoje „Neišgalvotų gyvenimų“ laidoje žiūrovai išvydo kartais tiesiog Broliais vadinamus krepšininkus Kšyštofą ir Darjušą Lavrinovičius. Vaizdelis, kai gatvėje juos galima išvysti kartu, – itin retas. Taigi nenuostabu, kad aplinkinių dėmesys populiarių krepšininkų laukia kiekviename žingsnyje.
Darjušas Lavrinovičius
Darjušas Lavrinovičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

LNK laidos „Neišgalvoti gyvenimai“ vedėjas Jokūbas Bareikis šių metų rugsėjo 5 dieną prisimins dar ilgai. Tą dieną savo gimtadienį šventęs aktorius praleido filmuodamasis. „Geriausia dovana man gimtadienio proga buvo naujas išbandymas – filmuotis pirmosiose laidose ir žiūrovams pristatinėti dvi išskirtines istorijas, – džiaugėsi Jokūbas Bareikis. – Pats labai domiuosi krepšiniu, todėl pristatinėti Kšyštofo ir Darjušo istoriją man buvo ypač aktualu.“

Broliams neabejingos merginos dėl fotografijų stoja į eilę. O kavinių ar restoranų šeimininkai tampa neįtikėtinai dosnūs... „Kai kur nors mieste pavalgom, mums dažnai sako: „Vaišinam restorano sąskaita.“ Jei vaišina, tai vaišina“, – savo įspūdžiais dalinosi Darjušas.

„Tada sakom – rytoj dar kartą ateisim, jei jau vaišinat”, – juokavo Kšyštofas.

Likus kelioms dienoms iki čempionato buvo paskelbta: Darjušas Lavrinovičius nepatenka į rinktinę. Išgirdęs šį verdiktą, brolis Kšyštofas, kaip jau įprasta, reagavo su humoru. Ir sąžiningai pažadėjo paverkti. Tačiau tikrosios priežastys, dėl kurių Broliu pravardžiuojamas krepšininkas atsidūrė ne aikštelėje, o sirgalių būryje – itin skaudžios ir iki šiol neįvardintos.

Darjušas „Neišgalvotų gyvenimų“ kūrėjams prisipažino, kad su nerimu laukia, kaip klostysis jo tolimesnė karjera. „Iki gydytojų verdikto nieko praktiškai nežinai. Tu tik gali spėlioti, kokio rimtumo trauma“, – apie savo negalavimus atviravo Darjušas Lavrinovičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius