Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deividas Norvilas: „Tiek mudu dabar ir tesimatome“ (papildyta rugsėjo 3 d.)

Dalyvavimas šokių projekte saldžiajai porelei Renatai ir Deiviui (31) turi ir privalumų, ir trūkumų. Viena vertus, abu įgyvendina svajonę išmokti šokti, sėkmingai tirpdo kilogramus. Kita vertus, šokių repeticijos ir kiti darbai reikalauja itin daug laiko, todėl įsimylėjėliams dabar trūksta akimirkų, kurių metu galėtų pasidžiaugti vienas kitu.
Renata Voitechovskaja ir Deividas Norvilas
Renata Voitechovskaja ir Deividas Norvilas / „Privatu!+TV Gidas“ viršelis

Deivi, per savo karjerą, rodos, jau išbandei viską... Kokie velniai Tave nešė į tą šokių galerą?

(Juokiasi.) Būtent, išbandžiau viską, bet ne šokius. Manau, iš projekto „Šok su manimi“ gausiu dvigubos naudos – išmoksiu šokių žingsnelių ir juos vėliau naudosiu scenoje. Juk miuziklų atlikėjas turi ne tik gerai dainuoti, bet ir puikiai judėti scenoje. Būtų kvaila nepasinaudoti televizijos pasiūlymu nemokamai išmokti šokti, kai privačios pamokos tiek daug kainuoja!

Ar jau daugiau nusimanai apie šokius?

Dabar jau žinau, kas yra valsas ir rumba. Anksčiau, kai man pasakodavo apie standartinius ir lotynų šokius, nenutuokiau, kas tai yra. Buvo net anekdotinė situacija. Mano partnerė Katerina Voropaj į repeticiją atsinešė kompiuterį, kuriame buvo daug muzikos įrašų. Užmečiau akį, kokios muzikos ten yra, ir nustebau, kad daugelis kūrinių pavadinti „Cha cha cha“, „Cha cha cha 1“ ir t. t. Pagalvojau: tai bent linksmi žmonės tie šokėjai. Ir tik vėliau išsiaiškinau, kad kalbama apie šokį ča ča ča (juokiasi).

Labai rimtai pasinėrei į šokių projektą – kada Tau paskambini, vis repetuoji ir repetuoji...

Taip, su partnere Katerina rimtai žiūrime į šį reikalą. Jei kažko imiesi, reikia stengtis ir kuo atkakliau siekti užsibrėžto tikslo. Galų gale nesinori pasišiukšlinti nei prieš žiūrovus, nei prieš partnerę. Kaip dažnai repetuojame? Kiekvieną dieną po 3–4 valandas, įskaitant ir savaitgalius, ir šventes. Tik pastarąją savaitę kiek mažiau dirbome, nes ruošiuosi operos premjerai Klaipėdoje.

Kaip jautiesi po tokio fizinio krūvio?

Labai gerai! Pagaliau svoris pradėjo kristi. Nors kol kas su partnere repetuojame ne tuos šokius, kurie labiausiai tirpdo kilogramus. Tiesa, pats kol kas nepastebėjau akivaizdžių svorio pokyčių, tačiau aplinkiniai pastaruoju metu dažnai žarsto komplimentus. Dėl savo svorio per daug nesiplėšau, niekada neskaičiavau kilogramų, tačiau neslepiu, kad šiek tiek sulieknėjęs jaučiuosi geriau.

Intensyvios repeticijos taip pat pakoregavo ir taip lieknos Tavo mylimosios Renatos kūno linijas. Džiaugiesi jos išvaizdos pokyčiais?

Man svarbiausia, kad Renata pati gerai jaustųsi. O dabar taip ir yra. Nors tiek mudu pastaruoju metu ir tesimatome... Kai nerepetuoju teatre, skubu į šokių pamokas, vėliau prižiūriu vaikus ir išleidžiu repetuoti Renatą. Taip dabar mudu ir gyvename.

Ar neištiks santykių suirutė, kai vis rečiau ir rečiau vienas kitą matysite?

Manau, mūsų santykiams tai tik į naudą. Nespėsime vienas kitam atsibosti. Esu laimingas, kad Renatai patinka šokti. Tikiu, ji pasieks puikių rezultatų.

Ar galime tikėtis aršios jųdviejų konkurencijos projekte?

Konkurse man giminių nėra! Jokių pažįstamų, draugų ir artimųjų! Viskas, varžybos prasidėjo, dabar kovojame kiekvienas už save. Butą pasidalysime, nubrėšiu linijas, kur aš galiu repetuoti, o kur Renata. Mažai bendrausime, atskirai valgysime. Maža ką, gal dar ką nors pagedusio prieš filmavimą pakiš ir man susuks vidurius (juokiasi).

Rimtai kalbi ar pokštauji?

Žinoma, kad juokauju. Tikiu, kad Renatai seksis geriau, nes jai šokiai patinka labiau nei man. Labai džiaugsiuosi jos pergalėmis.

Projekto kūrėjai greičiausiai judu pakvietė į vieną šou, nes tikisi iš tavęs ir Renatos intrigų. Ar ketinate įsilieti į prodiuserių žaidimą?

Ne, kol kas mūsų niekas neprašė kelti skandalų, net prieš sutikdami dalyvauti šou neaptarėme jokių būsimų intrigų. Nesuku sau dėl to galvos. Pirmiausia reikia išmokti šokti, o visa kita tegul lieka už kadro. Jei televizijai reikės aukštesnių reitingų, lai daro intrigas.

Labiau nei tiesioginio eterio daugelis šokėjų bijo komisijos narių, ypač Jurijaus Smorigino, replikų. Jau nusiteikei išgirsti ne pačių gražiausių atsiliepimų?

Jurijų pažįstu nuo „Chorų karų“ projekto. Po varginančių repeticijų ant parketo supratau, kiek daug reikia įdėti darbo norint sukurti įdomų numerį. Taigi, galima suprasti komisijos narius, kurie nori tobulumo.

Kalbant apie Jurijų Smoriginą, aš jį projekte „Šok su manimi“ vertinu kaip personažą, kuris dirba savo darbą. Jis galėtų net kitu vardu pasivadinti (šypteli). Visi šokėjai stengsis iš paskutiniųjų kuo geriau pasirodyti ir, žinoma, bus labai gaila, jei savo žodžiais Smoriginas mus sumaišys su žemėmis.

Renata Voitechovskaja: „Dėl tirpstančių kilogramų nesidžiaugiu“

„Pagaliau pildosi mano vaikystės svajonė, – apie galimybę mokytis šokio paslapčių sako Deivio mylimoji Renata (32). – Atsimenu, kai man buvo dvylika, užsimaniau mokytis šokių žingsnelių. Tačiau man buvo pasakyta, kad šokiams jau esu per didelė. Teko užmiršti šį pomėgį. Ir štai vieną dieną man nusišypsojo laimė – sulaukiau kvietimo dalyvauti „Šok su manimi“. Žinoma, galėjau mokytis anksčiau šokti privačiai, bet televizija labiau įpareigoja, neleidžia sau nuolaidžiauti.“

Po dvi valandas su partneriu Vytautu Mackoniu (21) beveik kasdien ant parketo besisukanti Renata neslepia, kad šokdama jaučia pakylėjimą. Be to, tituluota gražuolė jau pastebėjo, kad dėl intensyvių repeticijų gerokai sumažėjo jos svoris. „Dėl tirpstančių kilogramų nesidžiaugiu. Tiksliai nežinau, kiek šiuo metu sveriu. Jau seniai nesinaudoju svarstyklėmis, bet pagal drabužius jaučiu, kad blogstu. Dabar įlendu į džinsus, kurie dar visai neseniai buvo per maži. Maža to, jie man net smunka... Manęs tai nedžiugina, juk ir taip esu liekna. Man kaip tik reikėtų priaugti svorio. Nenoriu atrodyti kaip anoreksikė.“

Renata neslepia, kad jai reikėtų daugiau valgyti, tačiau, kaip pati sako, dėl įtempto repeticijų grafiko sunku pasirūpinti ir dviem vaikais, ir skrandžiu. Todėl pastarasis dažniausiai ir nukenčia. „Pirmiausia pasirūpinu, kad vaikai būtų sotūs ir aprengti, o tada galvoju apie save“,  – sako pašnekovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius