Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deivis Norvilas ir Renata Voitechovskaja: parduotos šventės

Deividas Norvilas-Deivis ir Renata Voitechovskaja apgailestauja, kad žiemos šventes jiems teks pasitikti įsisukus į darbus: per Kūčias Deivis šokio žingsniu suksis ant parketo, per Kalėdas Renata dainuos „Triumfo arkoje“, o Naujuosius metus pora taip pat sutiks darbingai.
Deivis Norvilas ir Renata Voitechovskaja
Deivis Norvilas ir Renata Voitechovskaja / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Aš net per Kūčias šoksiu, o pirmą Kalėdų dieną Renata dainuos „Triumfo arkoje“. Gruodžio 25 dieną mes paskirstėme taip, kad aš iš ryto lekiu į sodybą kurti pečių, kad būtų šilta, o ji su mano draugais ir giminaičiais atvažiuos vėlai vakare. Tik kitą Kalėdų dieną būsime kartu“, – atsiduso Deivis.

TV3 projekto „Šok su manimi“ Kūčių laidoje turintis dalyvauti D.Norvilas juokiasi, kad niekada nebūtų pagalvojęs, jog dėl šokių jam teks paaukoti vakarą su šeima.

„Man gaila Kūčių, nes jos yra šeimos šventė – Kalėdos man jau seniai buvo darbo šventė. Per šias Kūčias teks nebūti su šeima. Kad kada nors būčiau pagalvojęs, jog dėl šokių paaukosiu Kūčias, būčiau pasakęs, kad tai nesąmonė. Bet... teks“, – šyptelėjo dainininkas.

Deivis ir Renata teigia mažai prisidėsiantys prie šventinio stalo – juo pora patikės pasirūpinti savo tėvams.

Naujuosius metus dainuojanti pora pasitiks Klaipėdoje – čia Deivis vaidins viename spektaklyje.

Nors švęsti laiko Renata ir Deivis turės mažai, kalėdinė dvasia jų namuose vyrauja jau senokai – namuose puikuojasi papuoštos kelios eglutės.

„Kuo anksčiau eglutę papuoši, tuo greičiau dovanėlių gauni. Jei būčiau vaikas, turbūt būčiau ir vasarą eglutę pasipuošęs, jeigu būtų taip galima“, – juokėsi Deivis.

Renata patikino, kad abu iki labiausiai užimto meto spėjo pasirūpinti kalėdinėmis dovanomis savo artimiesiems. „Šiandien buvo supakuota paskutinė dovana“, – patikino R.Voitechovskaja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius