-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Deivis „Šeimų dainų“ dalyvius nustebins netikėta daina

Praėjusio šeštadienio vakarą linksmąjį muzikinį TV3 šou „Šeimų dainos“ paliko Petkų šeimyna. Po bendrų komisijos ir tiesioginių žiūrovų balsų jie užėmė paskutinę vietą, o lyderių pozicija džiaugėsi kaunietės grupės „UAB sesės“ merginos.
Deivis
Deivis / TV3 nuotr.

Ateinantį šeštadienio vakarą 19 val. muzikiniame projekte pasirodys kitas pogrupio penketukas, kurio iškritusią Legačinskų šeimyną pakeis Stoškai.

„Naujųjų laidos dalyvių sąstatas labai įdomus, mat jo pagrindą sudaro trys broliai Stoškai, jų trys žmonos ir kiekvienos poros pirmagimiai sūnus. Visos trys poros turi ir antrąsias šeimynų atžalas – dukreles, tačiau jos dar per mažos prisijungti prie tokio gražaus šeimyninio ansamblio“, – pasakoja „Šeimų dainų“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Gegužės 1-ąją debiutuosiančios Stoškų šeimynos gyvena trijuose Lietuvos miestuose – Klaipėdoje, Šiauliuose ir Šilutėje, todėl repetuoti visi suvažiuoja pas tėvus į Kvėdarną. Naujoji šeimyna TV3 žiūrovams paruošė nuotaikingą kantri stiliaus dainą. Ar pavyks jiems pelnyti „Šeimų dainų“ mėgėjų simpatijas, sužinosite netrukus.

Šio šeštadienio penketuke pasirodys ir ugningasis „Sare Roma“ kolektyvas.

„Pagausėjusios šeimos moterys šeštadienio vakarą tesės komisijai duotą pažadą ir paburs jiems iš delnų. Ką komisija išgirs, sužinosite jau visai netrukus“, – intriguoja Neringa.

Šeimos komandą papildyti ir pavadinimą pakeisti šį kartą nuspręs ir lyderiaujantys Šeduikiai. Pildydama komisijos prašymą, šeima sustiprino pajėgas ir šį savaitgalį TV3 žiūrovus supažindins su dar trim broliais – mama, tėtis ir jų žavi dukra prisikalbino kartu dalyvauti savo pučiamaisiais instrumentais grojančius brolius. Tokia vyrų gausa pasipildžiusi šeimyna iš Šeduikių keičia pavadinimą į „Bratkos band“. Ar pakeista grupės sudėtis ir pavadinimas nepakiš lyderiams kojos, paaiškės gegužės 1-ąją 19 val.

Praeitoje laidoje debiutavusi kauniečių Žlabių bei charizmatiška Valių-Kizelių šeimyna iš Nidos-Vilniaus taip pat praplėtė savo giminių ratą. Valiai-Kizeliai, nors papildę savo šeimyninį ansamblį, bet šį kartą liko be aktoriaus specialybę turinčio šeimos nario, kuriam sutrukdė Vilniaus Jaunimo teatro premjera. Ar jo trūkumas nepakiš kojos šiai šeimai?

Muzikines gretas papildžiusios ir komisijos prašymus įvykdžiusios šeimynos sulauks ir teisėjų pažadų tesėjimo meto. Žilvinas Žvagulis ir Stasys Povilaitis TV3 žiūrovams padovanos naują dainą, kurios premjerą išgirsite šeštadienio vakarą.

Be komisijos ir dalyvių šį kartą netikėtomis dainomis nustebins ir Deivis.

Kodėl ir kokią dainą jis padovanos, sužinosite šeštadienį, gegužės 1 dieną, 19 val. TV3 muzkiniame projekte „Šeimų dainos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius