Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Didieji pokyčiai“ – būrys pagražėjusių moterų ir nė vieno dalyvio vyro

Antradienį, gegužės 24-ąją, fotografams ir žurnalistėms pasirodė TV3 projekto „Didieji pokyčiai“ dalyvės. Su tvarsčiais ant galvų, pleistrais ant nosių, laimingos moterys šypsojosi ir džiaugėsi jau tapusios ar dar tik tapsiančios gražesnės. Linksmą šurmulį kėlė ir bene triukšmingiausia projekto dalyvė, garsioji Radžio gerbėja Raisa Šarkienė. „Už gražias“, – ragindama kitas dalyves sulčių taurę kėlė ji.
Projekto dalyvės
Projekto dalyvės. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Kai kurios dalyvės dar su įtvarais, kai kurios jau džiaugiasi pokyčiais, bet norėjome, kad išliktų intriga“, – šypsojosi projekto vedėja Daiva Anužytė-Kasiulaitienė, neseniai ir pati patyrusi operaciją. Tiesa, ne dėl grožio, o dėl būsimo šokių projekto „Šok su manimi“ – jai buvo operuotas nutrauktas kelio raištis.

Per grožio projekto pristatymą buvo parodyta ir pirmoji serija, kurioje nuskambėjo dalyvės Linos Barkevičienės istorija. Būtent ji ir susilaukė daugiausia dėmesio – radikaliai pasikeitusi moteris vakarine suknele ir šventiniu makiažu pasirodė žiniasklaidos atstovams.

Iki „Didžiųjų pokyčių“ 42-ejų L.Barkevičienė buvo namų šeimininke, gyveno iš pašalpos, augino keturias dukras ir neįgalų giminaitį. Moteris neslėpė, kad sau laiko neatsirasdavo, o svetur šiuo metu uždarbiaujantis vyras už akių prabildavo apie senstančią žmoną. „Atrodau sau bjauri, noriu pakilti iš pelenų“, – braukdama ašaras prieš projektą sakė ji. Gavusi kvietimą operuotis L.Barkevičienė nenulaikė ašarų.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Projekto dalyvė Lina Barkevičienė nesulaikė laimės ašarų
Projekto dalyvė Lina Barkevičienė nesulaikė laimės ašarų

Jai buvo atlikta veido odos tempimo operacija, įdubę paakiai pripildyti riebalų iš pilvo, išbalinti dantys, padaryta akių operaciją, leidusi atsisakyti akinių, skirti sporto pratimai, atnaujintas garderobas. Dalyvė neslėpė jaudulio pasakodama, kad dėl šio projekto prarado daugybę žmonių, kuriuos laikė draugais. „Daug kas kaltino mane ryšiais Vilniuje, sakė, kad radau lobį, bijojo, kad su kamera ateisiu pas juos į namus ir filmuosiu“, – vardijo Lina, tačiau pridūrė, kad nieko nekeistų, net jei galėtų. Tiesa, pasikeitusios moters dar nematė jos vyras, jis į Lietuvą grįžta šį trečiadienį.

Keletui minučių iš operacinės į susitikimą su žiniasklaidą atėjęs plastikos chirurgas Darius Radzevičius teigė, jog kameros ir mikrofonai jo darbui netrukdo. „Sudėtingiausia galbūt tai, kad mano darbo rezultatas yra vertinamas viešai. Jei nepavyko, matys visi“, – sakė jis. Gydytojas priminė susirinkusiems, kad veido gražinimo, odos tempimo operacijos nėra visam gyvenimui, jos tik pristabdo laiką ir senėjimą. Jo teigimu, labiausiai moterų grožiui kenkia rūkymas.

Vyrų neatrinko

„Didžiuosiuose pokyčiuose“ šįsyk dalyvauja tik moterys. Iškilo klausimas, ar vyrai Lietuvoje nenori atrodyti gražūs? Kaip 15min.lt sakė D.Anužytė-Kasiulaitienė, atrankose buvo vyrų, norėjusių atjaunėti dešimtmečiu ar daugiau, tačiau moterų buvo nepalyginamai daugiau, tad taip išėjo, kad visos atrinktosios – dailiosios lyties atstovės. Projekto vedėjos teigimu, dalyvių pokyčiams skirta suma neribota, tačiau stengiamasi ieškoti kompromisų. Apytikriais skaičiavimais, pirmajai dalyviai atliktų procedūrų suma gali būti apie kelias dešimtis tūkstančių litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius