Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Didieji pokyčiai“: kokia plastinė operacija bus atlikta Vitalijai Katunskytei?

„Plastinė operacija – didžiausia mano svajonė. O „Didžiųjų pokyčių“ projektas man unikalus šansas, koks, bijau, gali daugiau niekada gyvenime nepasitaikyti“, – sako garsi dainininkė Vitalija Katunskytė, kuri dalyvaus TV3 vasaros realybės šou „Didieji pokyčiai“.
Vitalija Katunskytė
Vitalija Katunskytė

Moteris, prieš pustrečių metų patyrusi skrandžio mažinimo operaciją, jau atsikratė pusės ankstesnio savo svorio – 100 kilogramų. Bet vienas dalykas jai neduoda ramybės. Po stulbinamų kūno pokyčių vietoje didžiulio pilvo liko suglebusi oda.

Linksma ir energinga dainininkė prisipažįsta – operuotis baugu, bet ji pasiryžusi viskam, kad vėl taptų graži: „Labai noriu nukarusiai pilvo odai plastinės operacijos, bet ji labai brangi. Todėl kvietimas dalyvauti projekte – kuo nuostabiausia dovana. Labai daug žmonių mane atkalbinėja nuo operacijos, bet aš plastikos chirurgu Dariumi Radzevičiumi pasitikiu. Jis – rimtas profesionalas, gerai išmanantis savo darbą.“

Po pirminės apžiūros „Sugiharos“ klinikos plastikos chirurgas Darius Radzevičius buvo nusiteikęs optimistiškai.

„Operaciją padaryti įmanoma, bet, kaip ir dėl kiekvienos intervencijos į žmogaus kūną, vis tiek yra rizika. Todėl visų pirma turime atlikti visus kraujo ir kitus tyrimus“, – po apžiūros kalbėjo D.Radzevičius.

Visi, nekantraujantys išgirsti pirmuosius Vitalijos Katunskytės įspūdžius po konsultacijos su plastikos chirurgu Dariumi Radzevičiumi, tokią progą turės jau šį antradienį, gegužės 10-ąją, laidoje „Žiūrim, ką turim“ per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius