Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didysis Motinos dienos koncertas nurungė gerą orą – į Kauno areną susirinko tūkstančiai šeimų

Kauno „Žalgirio“ arenoje TV3 televizijos tiesiogiai transliuotą koncertą sekmadienio pavakarę gyvai stebėjo tūkstančiai Lietuvos šeimų, taip Motinos dienos proga panorusių pasveikinti mylimiausias moteris Žemėje – savo mamas.
Didžiojo Motinos dienos koncerto akimirka
Didžiojo Motinos dienos koncerto akimirka / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Gimdytojoms dainavo ryškiausios Lietuvos muzikos scenos žvaigždės, o koncertą vedė ir pats keletą kūrinių ištraukų atliko Marijonas Mikutavičius.
 
Dviejų valandų trukmės koncerte dainas atliko galingi balsai ir mėgiami scenos charakteriai – Stasys Povilaitis, Mantas Jankavičius, Rūta Ščiogolevaitė, Merūnas Vitulskis, Sasha Song, Karina Krysko, Evelina Sašenko, Kristina Zmailaitė ir Edmundas Seilius, Ieva Narkutė, Vaida Genytė, „Tele-Bim-Bam“ siela Neringa, Steponas Januška, Justinas Lapatinskas, Ligitas Kernagis ir „Džimbos“ vaikai.

Nors pirmasis gegužės sekmadienis, kuomet tradiciškai su jų diena sveikinamos mamos, buvo itin šiltas ir vasariškas, noras pabūti bundančioje gamtoje buvo silpnesnis už galimybę koncerte paminėti Motinos dieną. Todėl į areną susirinko itin daug žmonių – organizatoriams teko atidengti ir tas tribūnas, kurios įprastai per mažesnius pasilinksminimus būna uždengtos juodomis širmomis.

Pirmasis į sceną įžengė M.Vitulskis. Daugelis jo gerbėjų išsyk pastebėjo, jog atlikėjas yra ilgesniais nei įprasta plaukais, bet, kaip visuomet, atrodo elegantiškai.

Merūnas Vitulskis
Merūnas Vitulskis

Smagų šou žiūrovams surengė M.Mikutavičius, nuskambėjus maždaug trečdaliui suplanuotų dainų, salėje pradėjęs ieškoti „Mamų mamos“. Jis atstovauti visoms mamoms išrinko Žavintą. „Na va, išrinkau jauną. Dabar net sunku į jus žiūrėti. Ar tikrai esate mama?“, – kalbėjo M.Mikutavičius, išsyk sudainavęs kelis posmus iš mamai skirtos dainos. Jam antrino su didžiule gėlių puokšte prie Žavintos pribėgęs J.Jankavičius. Abu atlikėjai atsiklaupė prie „Mamų mama“ pavadintos moters ir paprašė paglostyti jiems galvas. „Prisigerinome kaip vaikai, o dabar prašome paskolinti 100 litų“, – juokavo dainininkai.

Labiausiai publiką sujaudino finalinė koncerto daina, kuomet į sceną užlipo visi atlikėjai ir sudainavo gerai žinomą dainą „Aš širdyje labai myliu savo mamą“.

Marijus Mikutavičius
Marijus Mikutavičius

Žmonės.lt portalo paklausta dainininkė Vaida Genytė pasakojo greta gyvenančią mamą Danutę su Motinos diena pasveikinusi du kartus. Vakar vakare mylimiausią žmogų atlikėja apdovanojo saldainiais, o šįryt – gėlėmis.

Dainininkė Ieva Narkutė Šiauliuose gyvenančią mamą pasveikino telefonu. „Pasidžiaugėme gražiu bendravimu ir pasakiau, kad ji yra tikra profesionali mama, puikiai atliekanti savo pareigą“, – sakė I.Narkutė.

Ji į Šiaulius pasveikinti mamos ketina vykti kitą savaitę. Mergina su savimi vešis vazone augančias gėles, nes tokias I.Narkutės mama mėgsta labiausiai.

Ieva Narkutė
Ieva Narkutė

„Dar jai tiktų čekis įsigyti siūlų. Mama labai mėgsta megzti,  kiekvienas vizitas į siūlų parduotuvę jai tikra šventė“, – sakė dainininkė.

Telefonu mamą Vidą pasveikino ir M.Mikutavičius. Jis į tėvų namus su gėlėmis ketina užsukti kitą savaitę. „Mamai visuomet dovanoju rožes. O kokias gėles ji mėgsta? Nežinau... Esu kaltas. Niekad nepaklausiau. Gal ji rožių nekenčia? Šįsyk būtinai tai padarysiu!“, – patikino atlikėjas.

Didžiojo Motinos dienos koncerto akimirka
Didžiojo Motinos dienos koncerto akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius