-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 11 /14:55

Didžiulis Andriaus Mamontovo gerbėjų srautas laikinai „nulaužė“ LNK interneto svetainę

Penktadienio rytą LNK svetainėje nuo 11 val. 11 min. ištikimiausi dainininko Andriaus Mamontovo gerbėjai buvo raginami atsisiųsti jo naujausią albumą „Elektroninis Dievas“. Bent jau taip buvo skelbiama, nes nuo minėto laiko svetainė buvo tiesiog „nulūžusi“.
„Elektroninis Dievas“
„Elektroninis Dievas“ / Andriaus Mamontovo albumo viršelis

LNK atstovas spaudai Gediminas Malaškevičius teigė jokių sutrikimų kurį laiką pats nepastebėjęs, nes apie 11 val. www.lnk.lt pats stebėjo tiesiogiai transliuojamą Andriaus Mamontovo koncertą iš kavinės „Coffee Inn“.

„Gerbėjų aktyvumo neatlaikė LNK svetainės serveriai, tačiau perkrovos sukeltos problemos buvo išspręstos per keliolika minučių. Atnaujinta televizijos svetainė veikia, ir ji bus vienintelė oficiali vieta, iš kurios dar keturiolika dienų bus galima atsisiųsti Andriaus Mamontovo albumą“, – vėliau teigė LNK atstovas spaudai.

Praėjus maždaug pusvalandžiui LNK svetainė vėl veikė visu pajėgumu ir galimybė atsisiųsti naujausią A.Mamontovo albumą vėl buvo įmanoma.

Papildyta 12.32 val.: Su techniniais nesklandumais susidūrusiai LNK svetainei pasišovė „padėti“ Lietuvos „torrent“ svetainės.

Naujasis A.Mamontovo albumas netrukus po debiuto atsirado tiek vienoje didžiausių tokio pobūdžio svetainių Linkomanija.net, tiek kai kuriuose mažesniuose „torrent“ tinklalapiuose.

LNK svetainėje skelbiama, kad legaliai albumą „Elektroninis Dievas“ jau atsisiuntė daugiau nei 5 tūkst. žmonių. Dar keli šimtai interneto vartotojų jį atsisiuntė iš „torrent“ svetainių.

Papildyta 14.55 val.: LNK teigimu, tik davus startą, iš karto buvo pradėtos siųsti  4000 „Elektroninio Dievo“ kopijų. Vieno garsiausių šių laikų atlikėjų gerbėjai albumą iš pradžių siuntėsi itin intensyviai – per sekundę buvo atsiųstas vienas Andriaus Mamontovo albumas. Per pirmąsias tris valandas iš LNK svetainės buvo atsisiųsta 10 tūkstančių albumo kopijų.

LNK svetainėje bus galima pažiūrėti albumo pristatymo įrašą. 11 val. 11 minučių Andrius Mamontovas surengė tiesioginį koncertą LNK svetainėje ir atsakė į įdomiausius savo gerbėjų klausimus.

Tokio didelio naujojo albumo populiarumo jau 14-ąjį albumą ir kone tris dešimtmečius Lietuvos muzikos scenos viršūnėje esantis A.Mamontovas nesitikėjo. Atlikėjas neslepia, kad tai – jo atkirtis muzikos piratams.

„Šie skaičiai labai gražūs. Šiandien man iš tikrųjų geras jausmas, gera diena, sulaukiau daug teigiamų atsiliepimų iš klausytojų. Dabar laukiu koncerto turo, kad galėčiau su savo gerbėjais susitikti akis į akį“, – sakė atlikėjas.

Albumo dainos buvo kuriamos dvejus pastaruosius metus, o įrašytos 2011-ųjų vasarą. Visos instrumentų partijos ir vokalai atlikti paties A.Mamontovo. Pasak atlikėjo, „Elektroninio Dievo“ stilistika artimesnė seniesiems jo albumams „Pabėgimas“ ir „Šiaurės Naktis. Pusė Penkių“.

„Elektroninis Dievas“ simbolizuoja tai, kad žmogus susikuria dievo atvaizdą pagal aplinką ir gyvenimo būdą. Šiais laikais didelė mūsų gyvenimo dalis vyksta internetinėje erdvėje, vadinasi, ir Dievas turėtų dabar gyventi joje“, – yra sakęs Andrius Mamontovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius