Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dingo buvusio Mios mylimojo Radvilo mobilusis telefonas su intymia vaizdo ir fotomedžiaga!

Skandalingoji pora nepradingsta iš akiračio: skyrybos ir susitaikymai, – atrodytų lyg istorija be galo. Įdomiausia tai, jog pora nekurpia skandalų tyčiomis, o jiems tiesiog „taip išeina“.
Mia ir Radvilas
Mia ir Radvilas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Nuo pirmo pranešimo spaudai apie skyrybas jau praėjo nemažai laiko, o muilo burbulas vėl pūsdavosi ir sprogdavo. Kaip bus toliau? Holivudiškas trileris tęsiasi.

Dingo R.Bubelio mobilusis telefonas

Dabar žymiajai porai gali grėsti labai rimtas ir nemalonus skandalas. Neseniai mįslingomis aplinkybėmis dingo prašmatnus R.Bubelio mobilusis telefonas su intymia vaizdo ir fotomedžiaga!

Įvykis užfiksuotas 2-ajame Vilniaus Policijos komisariate. Vogtą mobilųjį telefoną pareigūnai gali surasti, nes techniškai nėra sudėtinga susekti įtaisą pagal unikalųjį gaminio kodą, nesvarbu, kas juo naudotųsi. Tačiau kas gali atsitikti su privačia vaizdo ar fotomedžiaga? Galima daryti prielaidą, jog ilgapirščiai bandys parduoti skandalingą medžiagą ar net šantažuoti jos herojus. O tai jau kitas nusikaltimas!

Radvilas išgyvena didžiuli stresą

„Man labai neramu dėl šios situacijos. Ne taip gaila mobilaus telefono, kaip daugybės prarastų kontaktų, o ypač išgyvenu dėl mano ir Mios privačiu nuotraukų“, – nerimauja Radvilas.

Žvaigždžių pasaulyje ne kartą buvo paviešinta intymi medžiaga. Ypač didelio susidomėjimo internete susilaukė Paris Hilton ir jos buvusio mylimojo vaizdo medžiaga su atviromis sekso scenomis. Na o abiejų herojų reitingai šou pasaulyje šoktelėjo milžinišku greičiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius