Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizainerė Daiva Urbonavičiūtė liko viena

Mažiau nei prieš metus susituokę garsi dizainerė Daiva Urbonavičiūtė ir vienos reklamos agentūros atstovas Skirmantas Janonis šiuo metu – kryžkelėje. Dizainerės sutuoktinis išėjo iš namų, rašo „Lietuvos ryto“ priedas „Gyvenimo būdas“.
Per vestuves jiedu atrodė laimingi.
Per vestuves jiedu atrodė laimingi. / „Scanpix“ nuotr.

Tiksliau, D.Urbonavičiūtė, neapsikentusi, kad sutuoktinis dažniau linksminasi vakarėliuose nei rūpinasi šeima, liepė jam išeiti iš namų ir pagalvoti, kaip gyvens toliau. Šešių mėnesių kūdikį viena sūpuojanti moteris paguodos ieško maldose ir viliasi, kad jiedu su Skomantu įveiks sunkumus.

Nežinia, ar S.Janonis dabar galvoja apie gyvenimo prasmę ir vertybes, rašo dienraščio priedas. Vakarėliuose jis pastebėtas su 24 metų vilniete Kotryna. Abu jie į žurnalistų klausimus neatsakinėja.
 

D.Urbonavičiūtė žino, kad jos vyras linksminosi su kita moterimi. Kotrynai ji akių nedraskė – menininkė mano, jog taip elgtis būtų neoru. Savo vyro bičiulei ji nusiuntė vienintelę žinutę telefonu ir paprašė neardyti šeimos.
 

„Išsiskirti ir išsilakstyti į skirtingas puses lengva. O norint išsaugoti santykius, reikia pastangų. Aš daug meldžiuosi ir tikiu Aukščiausiojo malone“, – sako D.Urbonavičiūtė. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius