Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizainerė Kristina Narbutaitė pristatė žaismingų paltų kolekciją

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje dizainerė Kristina Narbutaitė pristatė savo naująją paltukų kolekciją „Dvynys III“.
Kristina Narbutaitė
Kristina Narbutaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Neringa

Aprangos dizaino studiją Panevėžyje turinti mados kūrėja susirinkusius į parduotuvę Vilniuje „La Boutique“ pradžiugino daugiau kaip 10-ies paltų kolekciją – joje keitėsi šviesiai melsva, tamsi smaragdo, pilka, geltona, juoda ir net ryškiai raudona spalvos. Bičiulės kolekciją pristatė „La Boutique“ parduotuvės savininkė Indrė Pašvenskienė. Apžiūrėti naujųjų K.Narbutaitės darbų užsuko ir greta įsikūrusios modelių agentūros savininkė Jolanta Sadauskienė.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Kolekcijos pristatymo akimirka
Kolekcijos pristatymo akimirka

„Mane pažįstantys žmonės žino, kad visa paltų idėja prasidėjo nuo mano diplominio darbo, norėjau padaryti ką nors sudėtingesnio nei sijonas ar palaidinė. Paltas tuomet atrodė neįgyvendinama ir sudėtinga svajonė. Norėjosi išskirtinio palto, jį padailinau pikiavimo technika – kai atsikartojančios detalės yra iškilusios“, – šypsojosi daugybę gėlių iš pristatymo svečių gavusi dizainerė. Pasak K.Narbutaitės, jos paltukų gerbėjai – žmonės, mėgstantys eksperimentuoti ir pasitikintys savimi.

„Šįkart norėjosi ko nors naujo, bet klientės primygtinai reikalavo siuvinėjimų ir moters figūros, atsirado gėlių motyvai, aplikacijos, jų reikia, kad darbai nebūtų monotoniški ir nuobodūs. Pernai buvau beveik atsisakiusi juodų paltų, šiemet jų vėl norėjosi. Taip pat pamėginau derinti dvi spalvas. Tarpusavyje paltų spalvos nedera, stengiausi pateikti įvairius darbus, kad kiekvienas galėtų išsirinkti tinkamą sau daiktą, dėl to įdėjau ir retai kasdieniuose rūbuose taikomų spalvų“, – 15min.lt sakė jauna aprangos dizainerė. K.Narbutaitės teigimu, jos kurtus paltukus galima drąsiai vilkėti tiek rudenį, tiek žiemą.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Kolekcijos pristatymo akimirka
Kolekcijos pristatymo akimirka

Vilniaus madingųjų vakarėliuose nesirodo

„Į Vilnių vis užsuku, bet vakarėliuose, kuriuose dažnai gausu mados pasaulio atstovų nesilankau. Žiūrint kaip kas nori, kad jį pažintų. Priklauso nuo to, ar žmogus nori, kad žinotų jo veidą, o jis pats mažai darytų, arba nori dirbti. Aš nesu vakarėlių liūtė“, – sakė mados kūrėja.

K.Narbutaitė pripažino, kad galbūt reikėtų įsilieti į sostinės pramogų sūkurį. „Galbūt būtų smagu, kad daugiau žmonių pažintų mane iš veido, dabar visi žino tik mano paltus. Kita vertus, dabar mano kūryba aukščiau už mane, nors bėgant laikui gal ir norėtųsi patekti į tą „grietinėlę“. Bet vėliau, nes kol kas labai noriu dirbti“, – tikino Panevėžyje gyvenanti dizainerė.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Kolekcijos pristatymo akimirka
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Kolekcijos pristatymo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius