Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizainerė Ramunė Piekautaitė: „Suknelė yra tikroji vasaros karalienė“

Ilgų, šiltų vakarų ir svarbių, ilgai lauktų švenčių sezonui įsibėgėjus, dizainerė Ramunė Piekautaitė pristato vasaros suknelių kolekciją ypatingoms progoms.
Ramunės Piekautaitės kolekcijos modeliai
Ramunės Piekautaitės kolekcijos modeliai / Žmonės.lt montažas

„Šias sukneles kūriau gražiausioms vasaros akimirkoms – ar tai būtų geriausios draugės vestuvės, ar ilgai laukto diplomo įteikimas, o gal – gimtadienis saulėtoje terasoje. Nes suknelė yra tikroji vasaros karalienė. Matyti žavią, laimingą, besišypsančią moterį su elegantiška suknele – kas gali būti gražiau?“ – pasakoja R.Piekautaitė.

Dizainerė sako ieškojusi lengvų, gaivių siluetų, ilgiems šokiams patogaus ilgio – iki kelių ar vos žemiau. Nevaržančios judesių, subtilių smėlio, kakavos, vanilės atspalvių paletės, tačiau su elegantišku ryškių spalvų blyksniu – toks yra šiuolaikiškos kokteilinės suknelės receptas pagal Ramunę Piekautaitę.

Ramunės Piekautaitės kolekcijos modelis
Ramunės Piekautaitės kolekcijos modelis

Kaklo ir pečių grakštumą pabrėžianti dekoltė, siauras juosmens dirželis ir sodrios uogų bei citrininės spalvų detalės – pagrindiniai šios mini kolekcijos bruožai. Dailios, jaunatviškos ir funkcionalios – šios suknelės tiks ir šventiniams vėlyviems pusryčiams, ir paskutiniam šokiui su bendramoksliais.

„Svarbią dieną suknelė neturi užgožti moters – turi ją papildyti. Moteris, kurioms kuriu, noriu išlaisvinti nuo proginių stereotipų, palikti paslapties, vietos improvizacijai. Nereikia vytis tobulybės – vėjyje išslydusi plaukų sruoga ar daili minimalistinė suknutė man kur kas gražiau už išpuoselėtą standartą“, – sako ji. Riboto leidimo kolekcija dizainerės parduotuvėse pasirodys jau šią savaitę. 

Ramunės Piekautaitės kolekcijos modelis
Ramunės Piekautaitės kolekcijos modelis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius