Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizainerė Sonia Rykiel pristatė drąsią apatinių drabužių kolekciją (nuotraukos, video)

Su garsiuoju tinklu „H&M“ šį kartą nusprendė bendradarbiauti prancūzų dizainerė Sonia Rykiel, kuri šią savaitę pristatė naują savo kūrinį – moteriško apatinio trikotažo kolekciją.
Dizainerė Sonia Rykiel įspūdingai pristatė apatinių drabužių kolekciją.
Dizainerė Sonia Rykiel įspūdingai pristatė apatinių drabužių kolekciją. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Įspūdinga kolekcijos peržiūra, kurioje dalyvavo apie 2000 svečių, buvo surengta parodų rūmuose „Grand Palais“, Paryžiuje.

Su kitomis merginomis ant pakylos pasirodė ir garsus britų modelis Lily Cole, kuri laikydama vadeles jojo ant milžiniško arklio ir demonstravo juodos spalvos apatinius, prie kurių buvo priderintos juodos ilgos kojinės.

Iš viso kolekciją sudarė 50 apatinių drabužių, kūgiškos liemenėlės, kurios grįžta į madą, naktiniai drabužiai, keliaraiščiai, seksualūs moteriški chalatai, papuošalai.

VIDEO: Sonia Rykiel for H&M Womens lingerie - FULL SHOW - 01 12 09

Visa kolekcijos erdvė buvo sukurta kaip buduaras, kurioje modeliai pozavo ant supynių, ant sietynų ar gulėdamos ant šilkinės paklodės lovoje.

„Sonios Rykiel bendradarbiavimas su „H&M“ yra idealus būdas parodyti Rykiel kūrybos esmę daugeliui pasaulio moterų ir gražiai užbakgti šiuos metus“, – sakė Nathalie Rykiel, Sonios Rykiel mados namų prezidentė ir meninė direktorė.

Kai Rykiel 1968 metais atidarė pirmąjį savo drabužių parduotuvę, ji tapo tikrojo Paryžiaus stiliaus ambasadore. Jos kūrybos bruožai yra išvirkščios siūlės, juoda spalva, nėriniai, spalvingos juostos ir trikotažas.

Kai dizainerės duktė Nathalie Rykiel 1975 metais, prisijungė prie kompanijos, mados namai plėtėsi ir buvo sukurtos tokios mados linijos kaip „Sonia Sonia Rykiel“, „Rykiel Women“, „Rykiel Enfant“.

Pastaroji apatinių drabužių kolekcija pasirodys nuo gruodžio 5–osios apie 1500 „H&M“ parduotuvių. Kolekcija taip pat bus parduodama pagrindinėse Sonia Rykiel drabužių parduotuvėse visame pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius