Dizainerė Viktorija Jakučinskaitė dalino patarimus kalėdinės mugės svečiams

Pirmą kartą Lietuvoje organizuota kalėdinė interjero mugė prekybos centre „Baldų rojus“ sulaukė didelio vilniečių dėmesio. Įvairūs tautodailininkai prekybos centro pirkėjus džiugino neįprastomis interjero ir namų dekoro detalėmis, naudingus patarimus dalyviams dalino dizainerė Viktorija Jakučinskaitė.
Viktorija Jakučinskaitė
Viktorija Jakučinskaitė / Mugės nuotr.

V.Jakučinskaitė teigia, kad žmonės kreipia vis didesnį dėmesį namų interjerui. „Su kiekvienais metais vis anksčiau pradedame ruoštis šventėms. Dabar tai pradedame daryti dar rudenį, kol net gruodis nebūna atėjęs“, – sako menininkė. 

Dizainerė atkreipė dėmesį, kad suderinti žmonės šiais laikais stengiasi net menkiausias detales. „Žmonės stengiasi priderinti netgi Kalėdinės eglutės žaisliukus, kad jie tiktų prie užuolaidų ar pagalvėlių, bendro kambario fono. Žmonės dekoruoja detales, kad namai būtų kuo šventiškesni. Anksčiau išsitraukdavo gražiausią staltiesę, ar namus puošdavo jau turimais žaisliukais, o dabar įvairius papuošimus perka kiekvienais metais naujus, kad būtų galima pritaikyti prie dekoro detalių. Jeigu keičiasi baldai – kad būtų eklektika, kad spalvos derėtų“, – kalbėjo V. Jakučinskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius