-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Donata Virbilaitė: klausydami jos, turkai klykė iš malonumo

„Jau penkta diena, kai parkeliavau iš Turkijos, ir vis dar negrįžtu į įprasto gyvenimo ritmą. Kaip ten buvo gera!“ – sako Donata (23).
Donata Virbilaitė Turkijoje
Donata Virbilaitė Turkijoje / Asm. albumo nuotr.

Prieš porą mėnesių mergina susipažino su žmogumi, kuris prisistatė esąs vienas iš Turkijos prodiuserinės kompanijos bendraturčių ir pasiūlė Donatai Virbilaitei surengti koncertą jo šalyje. „Pageidavau dainuoti su gyvai grojančia grupe. Mano norą turkas išpildė. Iš pradžių maniau, kad čia kokia nors apgavystė, bet kai rankose laikiau jo atsiųstus lėktuvo bilietus, buvau devintame danguje“, – šypsosi Donata.

Prieš koncertą lietuvaitė su grupe repetavo dvi dienas po šešias valandas. „Buvo nerealiai smagu. Ypač kai pamačiau, kad manęs ir vieno turkų atlikėjo paklausyti susirinko beveik 20 000 žmonių. Jiems dainavau lietuvių, anglų, rusų ir turkų kalbomis. Apie jų publiką galiu kalbėti tik pačiais gražiausiais žodžiais – turkai, nė nelaukdami dainos pabaigos, ploja atsistoję, klykia iš malonumo. Netgi gavau padėkos raštą iš paties mero rankų“, – prisimena atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius