-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donata Virbilaitė Londone atidarė muzikos ir fotografijos studiją: „Velniop standartus, aš – graži!“

Raudonplaukė dainininkė Donata Virbilaitė, nors ir nebegyvena Lietuvoje, toliau sėkmingai dirba tiek scenoje, tiek už jos ribų. Vos prieš kelis mėnesius mergina pristatė savo muzikos studiją Londone „Dloud“, kurioje norintys gali pasimokyti dainavimo, scenos meno paslapčių.
Donata Virbilaitė
Donata Virbilaitė / Dyana Bittar nuotr.

Donatos įkurtoje mokykloje taip pat galima mokytis groti būgnais – šias pamokas veda studijos „Drago drums”, kurioje laikinai ir dirba Donata, vadovas Felipe Drago.

„Nors Londonas ir didelis miestas, gyvendama čia pastebėjau, kad labai trūksta vietų, kur norintys galėtų gauti kelias susijusias paslaugas viename. Geriausiai jaučiuosi dirbama sau ir savo mėgstamą darbą, tad nusprendžiau po truputėlį atidaryti savo studiją „DLoud”, – kalba kol kas tik kelias dienas per savaitę dirbanti mergina.

Dyana Bittar nuotr./Donata Virbilaitė
Dyana Bittar nuotr./Donata Virbilaitė

Muzikos įrašai kol kas yra populiariausia „Dloud“ paslauga, o tam, kad muzika turėtų ir vaizdą, Donata nusprendė pridėti ir fotografijos paslaugas.

„Sutikau nuostabią fotografę Dyana Bittar, kurios darbai atitinka mano viziją – mados pasaulio stilistika, gatvės stilius, daug dėmesio detalėms, pozoms bei lokacijai. Mažiau fotošopo, daugiau paprastumo, bet tikrai ne prastumo”, – džiaugiasi modelio duonos jau ragavusi Donata, kuri pati ir tapo pristatomuoju modeliu. Mergina klientams ne tik siūlys fotosesijas, bet ir pati jas kuruos.

„Pavargau kovoti su vėjo malūnais, laikytis dietų ir nežinia kam įrodinėti, kad galiu tilpti į normas. Velniop! Aš graži tokia, kokia esu! Pamilau save, mokausi atinkamai pasirinkti stilių, o svarbiausia – priimti komplimentus”, – šypsosi atlikėja ir kitiems siūlo daryti tą patį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius