-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donatas ir Veronika Montvydai tapo tėvais

Donato Montvydo (25) ir Veronikos Montvydienės (27) šeimoje pakilios nuotaikos. Rugsėjo pabaigoje civilinę santuoką įregistravusi pora jau sūpuoja pirmagimį savo vaiką. Patikimi portalo Žmonės.lt šaltiniai iš Donato aplinkos pranešė, kad Veronika pirmadienio rytą susilaukė dukrelės.
Donatas ir Veronika Montvydai
Donatas ir Veronika Montvydai / Asmeninio albumo nuotr.

„Mane ir mano žmoną Veroniką aplankė gandrai. Mūsų jauna šeima susilaukė dukrytės. Neslėpdamas teigiamų emocijų, laimės ir gimimo noriu pasidalinti gražia žinia su visais savo gerbėjais. Tiek Veronika, tiek leliukas jaučiasi puikiai, visi esame labai laimingi. Tapti tėvu – nuostabus jausmas. Noriu visų paprašyti gerbti mūsų šeimos privatumą“, – socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje ketvirtadienio popietę parašė pats D.Montvydas.

Tiek Veronika, tiek leliukas jaučiasi puikiai, visi esame labai laimingi. Tapti tėvu – nuostabus jausmas.

Asmeninį gyvenimą po devyniais užraktais saugantys Donatas ir Veronika susituokė privačioje ceremonijoje, dalyvaujant šeimos nariams ir artimiausiems draugams, rugsėjo 24-ąją viename Vilniaus viešbutyje.

Apie tai, kad pora susižadėjo ir laukia šeimos pagausėjimo, portalas Žmonės.lt pranešė gegužę. Donatas Montvydas ir Veronika Brasaitė tąsyk apie mėnesį praleido Japonijoje, kur ir susižadėjo. O štai po keturių mėnesių jie nusprendė sumainyti vestuvinius žiedus ir oficialiai tapti šeima.

Pora kartu apie trejus metus. Donatas, kaip viename interviu teigė pats, su Veronika susipažino 2010-ųjų pradžioje besiruošdami projektui „Tabami Goes Michael Jackson“. Skambant šio legendinio atlikėjo baladei „Liberian Girl“ jie pasibučiavo ir nusprendė, kad nuo šiol bus kartu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius