Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donatas Katkus: Merūnas jau pasiruošęs vestuvėms ir... virtuvei (nuotraukos)

Trečiadienį LNK studijoje buvo ypač karšta – vyko šeštasis muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ išlikimo filmavimas, kuriame skambėjo pačios jausmingiausios dainos. Vakaro tema buvo meilės istorijos, meilės, kuri kupina džiaugsmo dėl vienas kito ir dramos dėl galimo išsiskyrimo.
Merūnas Vitulskis
Merūnas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Be galo šiltą ir jautrų pasirodymą, po kurio ašarų nesulaikė komisijos narė Kristina Kazlauskaitė, parengė Ona Kolobovaitė su Andriumi Butkumi. Scenoje pakabintuose ekranuose rodant senosios Lietuvos nuotraukas, pora vaidino meilės istoriją, kurios finalas – išvažiavusios Onos paliktas Andrius.

Visiškai kitokią, ritmišką roko artisto Meat Loaf dainą atliko Merūnas su teisininke Rūta Pentiokinaite. Grandinėmis pasidabinęs atlikėjas sulaukė laikinai einančio komisijos pirmininko pareigas Donato Katkaus komentaro, kad jis jau tikrai yra pasiruošęs vestuvėms ir gali būti prikaustytas dirbti virtuvėje. O K.Kazlauskaitė patarė Rūtai visiškai atsiduoti menui, kad ateityje jų pasirodymai būtų dar įspūdingesni.

Po Evelinos Sašenko ir aktoriaus Jokūbo Bareikio numerio profesorius D.Katkus Eveliną įvertino kaip vieną geriausių Lietuvos dainininkių ir prisipažino besididžiuojantis „Žvaigždžių duetais“, nes čia dalyvauja tokia talentinga pora. Duetas atliko Jokūbo tėčio aktoriaus ir bardo Sauliaus Bareikio sukurtą dainą.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Laidos akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Laidos akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius