Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donato Montvydo mergina: man netrūksta charizmos!

Balandžio 25 dieną 20 val. TV3 žiūrovų laukia ne tik šokių intrigos, bet ir užkulisių aitros. Keturiasdešimt „Tu gali šokti“ dalyvių su nekantrumu laukia teisėjų ir žymiausių Lietuvos choreografų verdikto. Po jų sprendimo šokių projektą tęs tik keturiolika šokėjų – septynios merginos ir septyni vaikinai.
Donatas Montvydas ir Veronika Brasaitė
Donatas Montvydas ir Veronika Brasaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Vieni dalyviai scenoje pasirodo pirmą kartą, kiti jau anksčiau dalyvavo ne viename konkurse ir TV projekte. Kam pavyks įveikti visas užduotis ir įrodyti, kad šokti puikiai galima viską – nuo baleto iki gatvės judesių?

Šokėjo karjerą pradėti nusprendė žinomo milijonieriaus Ugniaus Kiguolio jaunesnysis brolis Linas. Prienuose gyvenantis abiturientas nepaisė įvairių įskaitų mokykloje ir nutarė, kad atėjo jo šlovės minutė.

„Kuo aš geresnis už kitus? Moku judėti, esu plastiškas, pasitikiu savo jėgomis, nes žinau, kad galiu šokti. Tai svajonė, kuriai lemta išsipildyti“, – savo sėkme tiki Linas. Kaip pasiseks abiturientui ir ar jam pavyks pasekti brolio populiarumo pėdomis?

Ne tik žymaus verslininko brolis susigundė „Tu gali šokti“ galimybe, bet ir dainininko Donato Montvydo mylimoji Veronika Brasaitė. Populiaraus mobiliojo ryšio operatoriaus reklaminiame klipe pasirodžiusi mergina į kovą dėl teisės šokti tiesioginiame eteryje stojo ne tik su konkurentėmis, bet ir su jaunesniuoju broliu Edvinu. Brolis ir sesuo jau keletą metų šoka su Šarūnu Kirdeikiu ir yra užtikrinti, kad jų šlovės kelias dar tik prasideda.

„Man netrūksta charizmos, netrūksta plastikos. Dar teisėjai gali pasimokyti iš manęs šokėjos profesionalumo“, – drąsiai savo pozicijas gina Veronika.

Donato mylimosios brolis taip pat tiki savo šokio gabumais ir neskuba sesei nusileisti. „Jei reikėtų rinktis, sesė ar aš, nežinau, kaip pasielgčiau. Veronika šoka jau seniau, bet kiekvienas esame savaip unikalus“, – šypsosi Edvinas Brasas.

TV3 žiūrovams jau matytų šokėjų projekte „Tu gali šokti“ netrūksta. Prakaitą su mėgėjais lieja ir profesionalūs šokėjai Katerina Voropaj, Elena Leonova ir baleto mokyklą baigęs fotografas, šokantis su populiariuoju dainininku Mantu, Naglis Bierancas. Kai kurie iš jų pildydami anketas dalyvauti projekte pabrėžė, kad „Tu gali šokti“ yra puikus šansas visiems trokštantiems išsiaiškinti, ar jie tikrai gali ir moka šokti.

Įvertinkite šokėjų galimybes „Tu gali šokti” projekte sekmadienį, balandžio 25 dieną, 20 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius