Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Drąsiu įvaizdžiu nustebinusi Dalia Ibelhauptaitė: „Noriu parodyti savo fantaziją, humoro jausmą“

Jau kas kas, bet režisierė Dalia Ibelhauptaitė visuomet žino, kaip išsiskirti, kaip atrodyti originaliai, kaip būti pastebėtai. Drąsiu įvaizdžiu ji stebino ir sekmadienio vakarą. Projekto „Lietuvos talentai“ teisėja šįkart nusprendė pasirinko ryškų stilių – „Vilnius City Opera“ meno vadovė pasirinko išskirtinį kostiumą, akį traukė ir netradicinė šukuosena.
Dalia Ibelhauptaitė
Dalia Ibelhauptaitė / Vido Černiausko nuotr.

15min žiniomis, šįkart D.Ibelhauptaitė savo įvaizdžiu rūpinosi pati, o filmavimui pasirinko specialiai „Bohemiečių“ operai „Manon Lesko“ kurtą dizainerio Juozo Statkevičiaus kostiumą.

„Kai šiandien užsidėjau šį kostiumą, supratau, kad tai, ką kuria Juozas – visada aktualu, visada išlieka drąsu. Noriu kiekvienoje „Lietuvos talentų“ laidoje parodyti fantaziją, humoro jausmą, pasidžiaugti teatrališkumu, ta scena, kuriai priklausau, tuo, kas yra mano gyvenimas“, – 15min kalbėjo D.Ibelhauptaitė.

Režisierės šukuosena ir makiažu sekmadienio vakarą rūpinosi dailininkė Dalia Žakytė-Bučienė. „Ji kuria šukuosenas ir grimą ir mūsų teatre. Man labai patinka teatro žmonės, jie nebijo būti drąsūs“, – komplimentų meistrei negailėjo D.Ibelhauptaitė.

Vido Černiausko nuotr./Dalia Ibelhauptaitė
Vido Černiausko nuotr./Dalia Ibelhauptaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius