-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Drugelių primadonos Agnės Kuzmickaitės kolekcijos pristatyme – stilingi jos kūrybos gerbėjai

Drugelį kaip išskirtinį savo kūrybos simbolį išgarsinusi Agnė Kuzmickaitė ketvirtadienio vakarą pristatė naują, jau 5-ąją asmeninę drabužių kolekciją, kurios įvertinti atvyko jos artimieji, bičiuliai, taip pat dizainerės kūrybos gerbėjai.
Svečiai
Svečiai / 15min.lt nuotr.

Sėkmingai pristačiusi ir sulaukusi daugybės pagyrų Milano, Paryžiaus bei Kijevo mados savaitėse, savo naujausią kūrybą Agnė Kuzmickaitė parodė ir Vilniaus publikai.

Ž.Gedvilos / 15min nuotr./Bronislovas Kuzmickas ir Agnė Kuzmickaitė
Ž.Gedvilos / 15min nuotr./Bronislovas Kuzmickas ir Agnė Kuzmickaitė

Į Menų spaustuvę pakvietusi svečius dizainerė pristatė pavasariui/vasarai bei artėjančiam rudeniui/žiemai skirtas drabužių kolekcijas.

Muzikiniu renginio fonu kaip ir kasmet rūpinosi Agnės vyras — dainininkas ir kompozitorius Saulius Prūsaitis. Vakaro nepraleido ir dizainerės tėtis – filosofas, profesorius Bronislovas Kuzmickas.

Tarp susidomėjusių – daugybė žinomų veidų. 15min kalbinti kolekcijos pristatymo svečiai pasakojo, ar įsigyjant drabužį jiems svarbu, kas yra jo kūrėjai.

VIDEO: Drugelių karalienės Agnės Kuzmickaitės kolekcijos pristatyme – stilingi jos kūrybos gerbėjai

A.Kuzmickaitės modeliu tapusi Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė prie sienelės pozavo vilkėdama būtent šios dizainerės kurtą suknelę.

„Pirmenybę teikiu kokybei ir lietuvių dizainerių kūrybai“, – neslėpdama jaudulio prieš pasirodymą sakė I.Morkūnienė.

Visuomet savo apranga išsiskiriantis Jogaila Morkūnas į kolekcijos pristatymą pasiėmė krikšto dukrą Guodą ir laikė kartu kumščius už Indrę. Paklaustas apie vakarui pasirinktą aprangą, jis sakė, kad drabužius tiesiog rinkosi iš savo spintos. Be to, jo švarkas buvo puoštas ženkliuku su Radži atvaizdu.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Jogaila ir Indrė Morkūnai
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Jogaila ir Indrė Morkūnai
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Žengdama podiumu Indrė mėgavosi ledais, jais pavaišino ir Jogailą
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Žengdama podiumu Indrė mėgavosi ledais, jais pavaišino ir Jogailą

Kalbėdamas apie tai, kaip renkasi drabužius jis buvo labai dalykiškas. „Už garsius vardus man svarbiau yra protokolas – kiekvienas renginys reikalauja tam tikro aprangos kodo. Yra labai svarbu jį paisyti“, – sakė jis. J.Morkūnas dar pridūrė svarbią detalę – drabužis turi būti oranžinis. Ši spalva jau seniai tapo jo vizitine kortele.

Iš ilgos kelionės po Filipinus grįžusi dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu išsiskyrė ryškiai raudonos ir juodos spalvų deriniu.

„Suknelę parvežė mama iš Tailando, megztinis nepamenu iš kur, rankinė Michaelo Kors, – vakaro aprangos pasirinkimą išvardino ji. – Man visiškai nesvarbūs vardai. Net jei tai vardinis drabužis, o jis tau nepatinka, tai kam jį rengtis? Aš mažai eksperimentuoju, tiesiog jaučiu, kas man tinka“, – laukdama vakaro kolekcijos prisipažino Jazzu.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Donatas Ivanauskas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Donatas Ivanauskas

Indrė Stonkuvienė iš susirinkusios minios išsiskyrė ryškiu įvaizdžiu. „Mano dažnas palydovas ir pagalbininkas yra „Newmood“. Šiam vakarui taip pat rinkausi drabužius iš šios internetinės parduotuvės“, – apie vakaro pasirinkimą kalbėjo ji.

Savitą stilių turinti I.Stonkuvienė sakė, kad tai, ką ji renkasi rengtis, priklauso nuo nuotaikos. Todėl vieną dieną gali būti nuo galvos iki kojų juoda, o kitą – ryški kaip vaivorykštė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Indrė Stonkuvienė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Indrė Stonkuvienė

Kaip visada nuo galvos iki kojų stilinga Asta Valentaitė kolekcijos pristatymo vakarui pasirinko YSL švarkelį, „Aldo“ batelius.

„Drabužius įsigyju keliaudama, vėliau viską bandau suderinti. Tai labai svarbu – kad vėliau nebūtų stiliaus nelaimių. Net ir patys paprasčiausi dalykai, jei juos suderini su garsių kūrėjų darbais, gali suskambėti. Kartais net sunku atskirti, kuris drabužis yra greitosios mados produktas, o kur vardinis darbas. Todėl drąsiai sakau, kad mano spintoje yra ir nebrangių, ir dizainerių vardais pažymėtų gaminių. Man labai smagu derinti prabangos ženklus su masėms pagamintais drabužiais“, – sakė A.Valentaitė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Asta Valentaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Asta Valentaitė

Saulius Prūsaitis į kolekcijos pristatymą atėjo su dviem tikslais: palaikyti savo dizainerės žmonos ir surengti pasirodymą. Bendraudamas su 15min atlikėjas teigė į drabužio etiketę nekreipiantis dėmesio.

„Labai įvairiai renkuosi tai, ką vilkiu. Man nelabai svarbu, kas pagamino mano drabužius. Svarbu – akcentai, jie turi būti faini. Manau, kad yra kvaila, kai matai nuo galvos iki kojų vien vardinius drabužius, o jei dar ir tų firmų vardai ant krūtinės išsiuvinėti“, – prisipažino jis.

Paklaustas, ar savo garderobe turi daug žmonos kurtų drabužių, jis atsakė, kad tokių – pilna spinta. „Vien kelnės ir marškiniai“, – juokėsi S.Prūsaitis.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Saulius Prūsaitis
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Saulius Prūsaitis

Mados tendencijų prognozuotoja Marija Palaikytė kolekcijos pristatymo vakarui pasipuošė Roberto Cavalli mados namų drabužiais.

„Mano drabužinėje galima rasti labai įvairių drabužių, ne tik vardinių. Daug aprangos detalių kuriu pati – ypatingai svarbioms progoms. Manau, kad raktas į sėkmę yra miksas – galimybė sužaisti paprastais, masinės gamybos, prekiniais ženklais ir turėti kažkokių originalių akcentų, kurie gali būti ir žinomų mados namų. Prioritetu laikau galimybę įsigyti lietuvių dizainerių kurtus drabužius“, – kalbėjo M.Palaikytė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Marija Palaikytė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Marija Palaikytė

Ryškias spalvas mėgstanti verslininkė Inga Budrienė į kolekcijos pristatymą atvyko ilga „Dolce&Gabbana“ suknele.

„Pavasaris, norėjosi spalvotų, gėlėtų drabužių. Seniai turiu šią suknelę ir niekaip nebuvo progos ją apsivilkti“, – prisipažino I.Budrienė.

Dėl vardinių drabužių nesukanti sau galvos, I.Budrienė gali vilkėti ir masėms skirtus drabužius. „Svarbu, kad tiktų ir patiktų“, – šypsodamasi sakė ji.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Inga Budrienė (dešinėje)
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Inga Budrienė (dešinėje)

Kolekcijos pristatymo svečiai – fotogalerijoje:

TAIP PAT SKAITYKITE: A.Kuzmickaitė pristatė plazdančią 2017–2018 metų prêt-à-porter drabužių kolekciją

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius