-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Dvidešimtmetį scenoje švenčianti Arina: gyvenimą myliu kaip ir anksčiau

Rytoj, ketvirtadienio vakarą Vilniuje įvyks dainininkės Arinos dvidešimties metų scenoje koncertas. Prieš jubiliejinį koncertą dėl kiekvienos smulkmenos besijaudinanti atlikėja žada renginyje atlikti visų laikų garsiausias savo dainas ir nesibaimina, kad jos muzikos gerbėjus išvaikys šalyje siaučiantis gripas.
Arina Borunova
Arina Borunova / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Arina

Savo laiką, praleistą scenoje, Arina simboliškai skaičiuoja nuo 1989 metais įvykusio bliuzo ir rokenrolo čempionato, kuriame ji tapo bliuzo čempione. Dabar Arina juokais teigia, kad kad tarp jaunų muzikos atlikėjų kartais pasijunta kaip ufonaute.

Kuo Arina per 20 metų pasikeitė, ir kuo išliko tokia pati? Dainininkė teigia, kad pakito tik jos išvaizda; moteris šiandien jaučiasi brandesnė. Rimtų konkurenčių tarp bliuzo dainininkių neturinti moteris tvirtina, kad iki šiol negali klausytis savo įrašų, negali pakęsti savo balso tembro.

„Į pasą pasižiūriu, ten jau viskas kitaip... O gyvenimą myliu kaip ir anksčiau. Galų gale mano vertybės nepasikeitė. Žmogus auga, bręsta, daugiau tyli, kalba kai tik to reikia. Subrendau gal“, – šypsojosi dainininkė.

Apie savo kūrybos kitimą moteris kalba atsargiai: „Nežinau, gal reikia paklausti kitų, kritikių. Man labai patinka bendrauti su jaunais talentais, su jaunais muzikantais“. Pasak Arinos, senoji muzikantų karta – konservatoriai, o jauni – pilni šviežių idėjų ir palaiko dainininkę.

„Reikia kažkaip apvainikuoti savo darbus, draugystę, gyvenimą. Planavau visai ką kitą, bet nelauktai atėjo sunkūs laikai. Planavau viską susisiekti su kilnia idėja. Vėliau dar apie tai galvosime, nenoriu pamesti idėjų“, – kalbėjo dainininkė, nenorėjusi sukonkretinti šių savo planų. 

Ruošdamasi koncertui Arina neslepia, kad ją kamuoja jaudulys dėl kiekvienos smulkmenos, o laiko pasiruošimui kaip visados trūksta. Pasak šiemet keturiasdešimtmetį atšventusios moters, labiausiai jos idėją surengti šį koncertą palaikė draugai.

Paklausta, ar nebijo, kad Lietuvoje paskelbtas pandeminis gripas gali pakenkti jos koncertui, Arina prisipažino, kad ir pati serga, bet neleidžia sau įsijausti į visus apėmusią panišką nuotaiką. Moteris tiki, kad tikrieji jos gerbėjai nepabūgs ir ateis į jubiliejinį koncertą.

„Reikia, kad prie bilietų dalintų kaukes. Būtų ir „stiliova“, – humoro jausmo neprarado atlikėja.

Koncerte atlikėja žada ir staigmenų – su ja kartu į sceną lips geriausi jos scenos bičiuliai, skambės ir ne vieną dešimtmetį skaičiuojančios dainos.

„Bus visokių dainų, ir senų ir naujų. Bus dainų apie santykius, apie meilę – apie ką ir dabar dainuoja jaunimas“, – teigia Arina. Forum Palace scenoje dainininkė pasirodys kartu su savo bičiuliais Marijonu Mikuatvičiumi, Gyčiu Paškevičiumi, atlikėju Sasha Son(g), grupe „Bix“ ir kitais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius