Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dž.Butkutė: mano muzikinė karjera prasidėjo prie orkaitės

„Lietuvos ryto“ televizijos žaidime „Šeimų dvikova – „Akropolio“ turnyras” – metų dvikova: Džordana Butkutė su komanda „keturi namuose” kovos prieš eterio chuliganus „radistus“.
Dž.Butkutė
Dž.Butkutė. / „Lietuvos ryto VT“ nuotr.

Žiūrovai stebėdami laidą sužinos, kokių pomėgių turi legendinė atlikėja, išvys viešumoje retai matomą dainininkės brolį ir taps aistringiausios metų dvikovos liudininkais. Džordanos brolis išduos, kaip dar visai maža atlikėja virtuvėje, prie orkaitės, grojo savo pirmuosius kūrinius.

„Radistai” nė iš tolo nenusileis tikrai žvaigždžių komandai. Norėdami nuo pat žaidimo pradžios palaikyti kovinę dvasią, vyrai surepavo savo pasiruoštą skanduotę: „čia stoviu aš, aš, čia stovi tu, čia stovim mes, mes, mes visi kartu. Kai mūsų daug, daug, mes tvirti kaip plienas, vienas už visus ir visi už vieną!” Ar kovingas nusiteikimas padės šiai komandai laimėti dvikovą?

Komandoms teks intriguojantys klausimai. Džordana Butkutė bus priversta išduoti savo svajonių vyro pavardę. Atlikėjai gražiausias – aktorius George'as Clooney: „bet čia kaip kam”, iškart pasitaisys Džordana, bijodama, kad jos favorito gali ir nebūti populiariausių sąraše. Dainininkei teks paskuti galvą, spėjant, ką dauguma žmonių pasiimtų į negyvenamą salą. Dž.Butkutė laikysis tvirtai: „aš pasiimčiau jogurtą. Šito atsakymo gali ir nebūti, bet aš tikrai jį pasiimčiau”. Ar atlikėjos nuojauta neapgaus?

Kuriai komandai fortūna bus palanki žaidime? Ar užteks Dž.Butkutės komandai gerbėjų palaikymo? O gal žiūrovų simpatijas pelnys linksmieji „radistai”? Įspūdingos dvikovos atomazga – jau šiandien, 20.05 val. per „Lietuvos ryto” televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius