Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Džiugo Siaurusaičio pasiaukojimas dėl vaidmens sužavėjo Gruzijos žurnalistus

Populiariausio serialo Lietuvoje „Moterys meluoja geriau“ filmavimo aikštelėje neseniai įvyko žadą atimantis „susidorojimas“ su aktoriumi Džiugu Siaurusaičiu. Jis gavo savo kailiu patirti, ką reiškia saldus moteriškas kerštas: visų akivaizdoje buvo apipiltas medumi ir apibarstytas plunksnomis!
Inga Norkutė ir Džiugas Siaurusaitis seriale „Moterys meluoja geriau“
Inga Norkutė ir Džiugas Siaurusaitis seriale „Moterys meluoja geriau“ / TV3 nuotr.

TV3 seriale Dž. Siaurusaitis vaidina automechanikos ir flirto specialistą Kostiką. Kaip batsiuvys be batų, taip Kostikas be ratų suvedimo: nors tu ką, traukia į kairę! O ten, žiūrėk, problemos su moterimis. Gal kuri kita ir atleistų meilužiui inercinius nuklydimus į šoną, bet tik ne Meda (aktorė Inga Norkutė).

Moteris nusprendė jam surengti tokį „meilės nuotykį“, kokio šis kol gyvas nepamirš. Atėjo Meda į Kostiko darbo vietą – purviniems šokiams puikiai tinkantį autoserviso garažą, pakoketavo, pakaitino aistras, o tada prirakino vyrą prie stulpo, apipylė medumi ir dar plunksnomis apibėrė!

Košės prisivirė Kostikas, o laižyti teko Džiugui.

„Kai medus per kaktą ėmė varvėti, iš karto prisiminiau seną TV3 projektą „Gintarinė ledi“, ten

TV3 nuotr./Džiugas Siaurusaitis seriale Moterys meluoja geriau
TV3 nuotr./Džiugas Siaurusaitis seriale „Moterys meluoja geriau“

merginos kaudavosi meduje. Finalinis ketvertas paskutinį vakarą įtempė mane su visais drabužiais į medaus baseiną. Aš tą nenusakomą jausmą nešiojau giliai pasąmonėje, dabar atsigamino“, – juokėsi Dž. Siaurusaitis.

Filmuojant saldaus keršto aktą, juokėsi ir visi kiti, likę už kadro.

„Aprengėja, grimuotoja, režisierius, prodiuseriai šalia buvo, garso neišleido, bet mačiau – net susilenkę raitėsi iš juoko. O tu juoktis negali... Laimei, iš anksto žinojau, jog dublis bus tik vienas. Prieš tai viską surepetavome be produktų, o tuomet jau Inga ėmė realizuoti savo slaptas fantazijas: pilti man ant galvos medų, barstyti plunksnas... Joms lendant į akis, jaučiausi kaip tas Fedia per Šuriko nuotykius: „A možet nenado?“ – linksmai pasakojo Džiugas.

„Sceną tiesiogiai stebėjo ne tik serialo kūrėjų komanda, bet ir kolegos iš Gruzijos televizijos. Jiems tai paliko stiprų įspūdį, − sakė serialo prodiuseris Rimvydas Martinaitis. – Gruzinai vis kartojo: „Na, ir šaunuoliai jūsų aktoriai. Pas mus jau būtų reikalavę tokiai scenai dublerių. O čia – patys!“

Po filmavimo prodiuseris gavo pasirūpinti Dž. Siaurusaičio transportavimu į vonią.

„Būtų labai pravertęs toks burbulas, kokiuose Holivudo filmuose slepiasi neturintys imuniteto. Beliktų nuridenti tą burbulą su manimi iki ežero, ten įmesti ir išmaudyti. O čia sėdi į mašiną – jau rankenėlė ištepta. Buvau bjauriai lipnus. Turėjau labai saugotis, kad kur nors neįminčiau“, – kalbėjo Džiugas.

Šmaikščiausias ir žiūrimiausias lietuviškas serialas „Moterys meluoja geriau” – pirmadieniais– ketvirtadieniais 21.00 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius