-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Džordana Butkutė: „Meldžiau Dievo, kad gyvenčiau…“

„Duobėje, kurioje buvau, man buvo labai sunku. Aš meldžiau Dievo, kad gyvenčiau. Niekada nebūčiau pakėlusi rankos prieš save, nors man jau buvo labai negerai su sveikata... Tačiau kažkaip Dievas man davė šansą, išsikapsčiau. Atsiradus Elegijui, dviese viską nugalėjome...“, – prisimena dainininkė Džordana Butkutė.
Džordana Butkutė
Džordana Butkutė / Stop kadras

Pastaruosius šešerius Džordanos gyvenimo metus drąsiai galima vadinti auksiniais. Tačiau prieš dešimtmetį apie Džordaną spaudoje nebuvo nė vieno teigiamo straipsnio – lietuviškos pop scenos žvaigždė garsėjo kaip dainininkė, itin dažnai neatvykstanti į koncertus arba atvykstanti neblaivi.

Kardinaliai Džordanos gyvenimas ir karjera pasikeitė tuomet, kai dainininkė susipažino su Elegijumi. Vyras dirbo taksi vairuotoju ir vežė dainininkę, ką tik grįžusią iš koncerto JAV.

„Širdis virptelėjo jau tuomet, kai įsėdau į jo taksi ir veidrodėlyje pamačiau jo akis“, – ne kartą pasakojo Džordana. Tam, kad suprastų, jog Elegijus jos žmogus, moteriai prireikė vos vieno pasivaikščiojimo, trukusio visą naktį. Jo metu Elegijus Džordanai papasakojo visą savo gyvenimą. Vyro nuoširdumas dainininkei padarė įspūdį. Jis neslėpė daug metų vartojęs narkotikus, atvirai papasakojo apie įvykdytus apiplėšimus. Spaudoje pasirodžius informacijai apie naują vyrą Džordanos gyvenime, netrūko skeptikų, netikinčių jos draugyste su buvusiu kaliniu ir narkomanu, tačiau laikas įrodė, ši pažintis, kaip šiandien sako Džordana, buvo geriausia, kas jai nutiko gyvenime.

Ryčio Šeškaičio nuotr./Elegijus Strasevičius ir Džordana Butkutė
Ryčio Šeškaičio nuotr./Elegijus Strasevičius ir Džordana Butkutė

Šį mėnesį sukako aštuoneri Džordanos ir Elegijaus pažinties metai, beveik 5-erius pora susituokusi. Elegijus tapo neatskiriama garsios dainininkės gyvenimo dalis. Jo dėka ji ne tik atsikratė priklausomybės alkoholiui, tačiau tapo dar sėkmingesne dainininke. Vyras į savo rankas perėmė Džordanos vadybininko, ir prodiuserio darbą. Rezultatai – akivaizdūs. „Jei ne jis, ko gero dabar jau būčiau negyva“, – prieš kelerius metus interviu yra sakiusi Džordana.

„Esu blaivi jau šešerius metus. Alkoholis pas mus – tabu. Net vestuvėse svečiams buvo visko, o mes kėlėme taures, sklidinas vandens ir sulčių... Alkoholis dabar man smirdi...“, – „Nuo... Iki...“ pirmadienį pasakojo Džordana.

Šį rudenį dainininkė žadą įspūdingą koncertų turą, kuris, kaip pati sako, prasidės ten, kur širdis, Kaune, „Žalgirio“ arenoje, spalio 21 dieną, ir vyks didžiausiuose šalies miestuose. 2017-ieji – jubiliejiniai metai Džordanai, mat lygiai prieš 30-imt metų Džordana buvo pakviesta į tuomet legendiniu buvusį ansamblį „Nerija“. Dainininkės sutuoktinis ir prodiuseris Elegijus Strasevičius jau dabar sako, kad koncertai „Iki mėnulio ir atgal“ vyks tarp žemės ir dangaus tiek vizualiai, tiek muzikaliai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius