Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Džordana Butkutė sveikdama po operacijos ligoninėje parašė dainą ir numezgė du megztinius

Prieš savaitę Džordanai Butkutei buvo atlikta stuburo operacija. Atlikėja savaitę praleido Kauno klinikose ir trečiadienį grįžo namo.
Džordana Butkutė
Džordana Butkutė / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

„Ką tik grįžome namo. Ar reikės reabilitacijos, paaiškės, kai pasirodysiu gydytojams kitą savaitę. Šiaip viskas praėjo gerai, docentas patarė į kokią nors sanatoriją nuvažiuoti, bet bus matyti. Reikia nepamiršti tam tikrus pratimus daryti, mankštą. Svarbiausia dabar yra save prisižiūrėti, patausoti ir nepervargti. Dar tas pooperacinis skausmas yra, tačiau suleidi vaistų ir viskas gerai“, – kalbėjo D.Butkutė.

Džordana dėkojo docentui Vytautui Ambrozaičiui, kuris atliko operaciją. „Mano operacija buvo ne tokia įprasta kaip kitų: daugeliui būna žemiau, o man buvo prie kaklo. Negaliu pamiršti docento, nes jo dėka galiu džiaugtis gyvenimu, nes iki tol kentėjau nežmoniškus skausmus. Iš karto po operacijos man palengvėjo. Aišku, dar maudžia tą vietą, bet tai natūralu, o skausmas jau nebe tas, kuris mane kankino“, – portalui Žmonės.lt pasakojo atlikėja. D.Butkutė džiaugėsi, kad jos vyras labai operatyviai sureagavo į jos sveikatos problemas ir ėmėsi atitinkamų veiksmų.

Džordana gyrė savo vyrą ir prodiuserį Elegijų Strasevičių, kuris nesitraukė nuo jos nei per žingsnį. Elegijus nuolat prižiūrėjo žmoną, o naktimis įsitaisydavo ant išlankstomo fotelio palatoje. „Džiaugiuosi, kad turiu tokį vyrą, nes jis manimi labai rūpinosi, kartais net pamiršdamas, kad reikia pailsėti, pamiegoti“, – sutuoktiniui gerų žodžių negailėjo D.Butkutė. Atlikėja taip pat dėkojo savo gerbėjams, kurių žinučių ir palaikymo sulaukė su kaupu.

„Labai bijojau tos operacijos. Buvo apnikusios net mintys, kas bus, jei ji bus nesėkminga ir mane paralyžiuos. Kaip aš toliau gyvensiu, kaip koncertuosiu sėdėdama neįgaliojo vėžimėlyje. Prieš tokius įvykius gyvenime visada apninka tokios mintys, tačiau viskas gerai, kad puikiai pasisekė – kiekvienas milimetras tokiose operacijose daug ką lemia“, – emocijomis dalijosi Džordana.

„Ligoninėje gulėjau atskiroje palatoje, tad tikrai pailsėjau. Niekada negaliu nusėdėti vienoje vietoje, todėl vos tik galėjau atsisėsti lovoje puoliau prie veiklos: perskaičiau pusę geros knygos, numezgiau du megztinius ir parašiau dainą. Man nuolatos reikia judėti, bėgti, kažką daryti, tačiau gydytojai liepė pailsėti ir truputį pristabdyti“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Džordana.

Asmeninio albumo nuotr./Džordana Butkutė su docentu Vytautu Ambrozaičiu
Asmeninio albumo nuotr./Džordana Butkutė su docentu Vytautu Ambrozaičiu

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius