Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Džordana Butkutė: „Visoms palinkėčiau tokio vyro kaip Elegijus!“ (papildyta kovo 5 d.)

Į nemalonų skyrybų detektyvą įvelta legendinė dainininkė Dž. Butkutė (42) pastaruoju metu kamuojama įvairių skausmų – sunkus peršalimas vargina visą kūną, bet labiau už viską Džordanai skauda širdį. Ir viskas tik dėl bičiulio neatsargiai ištartų žodžių apie menamą jos ir mylimojo Elegijaus santykių griūtį...
Džordana Butkutė
Džordana Butkutė / "Privatu" viršelis

Džordana, vos prakalbi. Kas Tau nutiko?

Sunkiai peršalau. Dabar tik gydausi namie ir nieko daugiau nematau. Darau inhaliacijas, geriu įvairiausius vaistus, tepuosi kūną taukais bei kitokiais velniais ir trokštu tik vieno – kuo greičiau atsistoti ant kojų.

Pasitiki natūraliomis gydomosiomis priemonėmis?

Gydausi visaip: ir tradicinėmis priemonėmis, ir pasitelkdama liaudies mediciną. Mėginau nuo skausmų vaduotis net naudodama bulves, specialų smėlį ir karštą druską. Bet kol kas dar niekas nepadeda, nors sergu jau porą savaičių. Visą krūtinę skauda, sunku net pajudėti.

Asm. albumo nuotr./Džordana Butkutė
Asm. albumo nuotr./Džordana Butkutė

O kokią ligą Tau diagnozavo medikai?

Sakė, kad tai sunki bronchito forma. Taip pat diagnozavo peršalimą ir įspėjo, kad pažeistos balso stygos. Labiausiai mane vargina kosulys. Kosėju taip baisiai, atrodo, kad širdį išspjausiu. Kosulys, atsiprašant, eina iš gimdos... Laimė, bent su plaučiais viskas gerai. Medikai peršvietė, patikrino, sakė, kad jie nepažeisti. Ir spaudimas geras.

Ar šiuo sunkiu laikotarpiu Tau padeda Elegijus?

Būtent jis ir yra mano didžiausias pagalbininkas ir ramstis. Elegijus paduoda man vaistų, gamina maistą ir atneša jį į lovą. Aš tik guliu, ilsiuosi, ir viskas. Kol miegu, nieko neskauda, tuo ir guodžiuosi. Pati nebent tik iki vonios kambario nueinu. Apskritai be Elegijaus pražūčiau – jis toks rūpestingas. Iš pat ryto imasi visų darbų. Jei būčiau viena, būtų labai sunku...

Galbūt Tavo organizmas išseko dėl nuolatinių darbų, nesibaigiančių koncertų?

Greičiausiai taip ir yra. Matyt, išseko organizmas ir pradėjo kabintis visokie brudai. Šiuo metu visiškai neturiu jėgų, linksta kojos, svaigsta galva. Todėl vartoju imunitetą stiprinančius vaistus, o Elegijus tiesiai į raumenį man leidžia vitaminus.

O ar nekyla problemų su mityba?

Bent dėl vieno dalyko galiu nesiskųsti – apetitas puikus. Valgau įprastai, nuo maisto manęs nepykina. Elegijus išverda sriubyčių, padaro salotyčių. Kartais pasilepinu jogurtu, nes norisi saldumynų.

Taip gražiai atsiliepi apie Elegijų... Kaip reagavai į grupės „Rondo“ lyderio Aleksandro Ivanovo–Faros paskleistas kalbas apie jūsų skyrybas?

Čia tokia nesąmonė, apakau tai išgirdusi. Žmonės man ėmė žinutes rašyti, klausti, kaip laikausi. O viskas buvo labai paprastai. Mūsų šeimoje, kaip ir kitose, būna visko: pasipykstame, susitaikome. Tiesiog kažkas kažką nugirdo, ne taip suprato, ir žiniasklaidą pasiekė išpūstas burbulas.
Palinkėčiau kiekvienai moteriai turėti tokį vyrą kaip Elegijus! Jis toks rūpestingas ir geras. O visi pletkininkai, skleidžiantys nepagrįstus gandus apie mūsų skyrybas, tegul eina velniop!

Ar nesupykai ant Faros dėl jo žiniasklaidai paskleistos informacijos?

Ne, jis savas ir laiko patikrintas žmogus. Pasitikiu juo. Fara niekada specialiai neprikiaulintų, jis nėra pletkininkas. Matyt, Fara žurnalistams kažką leptelėjo nieko bloga nenorėdamas. Turbūt pats ne taip kažką nugirdo, ir tiek.

Ar šis skandaliukas nepakenkė Tavo ir Elegijaus santykiams?

Tokios žinios nemalonios. Man nesmagu, kad žmonės vieną akimirką galvoja, jog mudu išsiskyrėme, o kitą – jau matys, kaip vaikščiojame už rankučių susikibę. Kažkoks marazmas... Negaliu sakyti, kad skandalas sustiprino mūsų jausmus. Abu sudeginome daug nervų ląstelių. Mačiau, kad ir Elegijus dėl to labai išgyvena. Jam skaudu, kad gerų darbų niekas nepastebi, o apie tokias smulkmenas trimituoja visi. Ir dar nuolat jį pristato kaip buvusį kalinį, žmogžudį ir t. t. Nemalonu dėl to ir jam, ir man!

Galbūt geriausias būdas užčiaupti visus gandonešius, kurie skleidžia informaciją apie Tavo ir Elegijaus santykių griūtį, yra susituokti?

(Šypteli.) Mums tai visai nebūtina. Visų pirma noriu pasveikti. Kada sugalvosime, tada ir susituoksime, jei iš viso tai darysime. Mums ir taip gerai. Svarbiausia, kad vienas kitam jaučiame ypatingus jausmus. To mums ir užtenka.

Scanpix nuotr./Džordana Butkutė ir Elegijus Strasevičius
Scanpix nuotr./Džordana Butkutė ir Elegijus Strasevičius

Elegijus Strasevičius (43): „Mūsų pykčiai lieka tarp namų sienų“

Elegijau, kaip reagavote į kalbas apie jųdviejų su Džordana skyrybas?

Iš pradžių tokiais gandais labai piktinausi, tačiau dabar į viską reaguoju ramiai. Manau, kad visi pasaulyje apie ką nors kalba, kažką apšneka. Lietuva – ne išimtis. Svarbiausia, kad mes neišsiskyrėme.

Kodėl tada aplinkiniams galėjo pasirodyti, kad judu pasukote skirtingais keliais? Gal buvote susipykę?

Na, pasipykome, pasiginčijome, tačiau nepriėjome iki skyrybų. Mes su Džordana – suaugę žmonės, nesame kvailiai, kad prie kitų žmonių aiškintumėmės savo santykius. Mūsų asmeniniai reikalai ir pykčiai lieka tarp namų sienų.

Skelbta, kad su Džordana smarkiai susipykote ir neva išsiskyrėte per šv. Valentino dieną. Gal galite prisiminti tos dienos įvykius?

Diena buvo kaip diena. Pasveikinome vienas kitą meilės dienos proga, ir tiek. Paskui vykome į koncertą. Tiek ir pamenu.

Niekam ne paslaptis, kad apie jųdviejų menamų skyrybų istoriją žurnalistams prasitarė dainininkas Fara iš grupės „Rondo“. Ar nesinorėjo su juo vyriškai visko aptarti?

Ne, esame pažįstami su Aleksandru. Šis žmogus nėra pletkininkas, todėl ant jo pykčio nelaikau ir tikrai nenorėjau jokių aiškinimųsi. Nekaltinu jo dėl susiklosčiusios padėties. Fara – nuostabus žmogus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius