Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Jakilaitis apie netikėtą „dovaną“ iš ministrės atstovo spaudai: „Tarp kompaktų radau 500 litų kupiūrų“

Įtakingiausiu Lietuvos žurnalistu ne kartą pripažintas Edmundas Jakilaitis sako, kad jo darbas yra paremtas aistra – kiekviename interviu yra daug žaidimo, improvizacijos, todėl reikalingas pilnas įsitraukimas. Vis dėlto E.Jakilaitis pripažįsta, jog į pašnekovus žiūri kaip į medžiagą savo laidoms, todėl asmeniškai jų nevertina: „Ar Ingrida Šimonytė yra tokia, ar kitokia – man nerūpi. Aš neketinu jos vesti.“
Edmundas Jakilaitis
Edmundas Jakilaitis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Audriaus Bružo ir Kirilo Glušajevo laidoje „Kitas kampas: su asmenybėmis“ šįkart apsilankė žurnalistas Edmundas Jakilaitis. Čia jis prisiminė, kad baigęs mokyklą, apie žurnalisto profesiją minčių neturėjo. Priešingai, įstojo į Kauno technologijos universitetą, ketindamas tapti programuotoju.

„Nežinau, ar aš labai norėjau juo būti, ar visai nenorėjau. Dar nebuvau suradęs kažkokios idėjos gyvenime. Pasimokiau pusę metų ir mečiau. Po kurio laiko sutikau buvusią bendraklasę, kuri jau mokėsi žurnalistiką. Sakė, kad man tai tiktų“, – sako E.Jakilaitis.

Šiandien vienas garsiausių žurnalistų kalbina įtakingus Lietuvos žmones, jokia paslaptis, kad ne vienas pokalbio su juo prieš kameras vengia. Pasirodo, kad E.Jakilaičio karjeroje pasitaikė situacijų, kai jį net bandė papirkti.

„Atėjo vienos ministrės atstovas spaudai ir perdavė kompaktų dėklą. Tarp dviejų kompaktų į vidurį buvo pridėta 500 litų kupiūrų, gal kokių dešimt“, – pasakoja E.Jakilaitis.

Įtakingiausiu Lietuvos žurnalistu ne kartą pripažintas Edmundas Jakilaitis sako, jog jo darbas visų pirma paremtas aistra.

„Man iš tikrųjų įdomu kalbėti apie tai, ką kalbu su pašnekovais savo laidose. Aš neateinu tik padaryti laidos. Kiekviename pokalbyje yra daug žaidimo, improvizacijos ir tam reikalingas visiškas įsitraukimas“, – sako E.Jakilaitis.

Gyvenime ir darbe ryžto nestokojantis žurnalistas interviu atviras: „Visada geriausia iniciatyvą laikyti savo rankose, neperleisti jos kitiems. Jei ir padarysi klaidų, bent žinosi, kad jas padarei tu pats. Geriau pačiam konstruoti savo likimą“, – priduria E.Jakilaitis.

Visą pokalbį su E.Jakilaičiu kviečiame žiūrėti vaizdo įraše:

VIDEO: Edmundas Jakilaitis: „Visada geriausia iniciatyvą laikyti savo rankose ir pačiam konstruoti savo likimą“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius