Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edita Daniūtė laidoje „Žvaigždžių duetai“: „Jaučiuosi kaip prieš egzaminą“ (nuotraukos)

Trečiosios „Žvaigždžių duetų” laidos filmavime buvo galima išvysti pasaulio sportinių šokių čempionę ir dažną projektų komisijos narę Editą Daniūtę. Šį kartą ji papildė atlikėjų gretas.
Edita Daniūtė
E.Daniūtė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Ar klausydamiesi kritikos atlikėjai turi įjungtus mikrofonus ir gali kalbėti? Ar jiems tiesiog  belieka klausytis kitų pastabų? Jau gal geriau einu aš ir papildysiu komisijos narius”, – tokius klausimus projekto dalyviams LNK studijos užkulisiuose žėrė E.Daniutė.

Tačiau jai neteko susilaukti komisijos narių pastabų. Tą vakarą moteris laidos filmavime dalyvavo kaip svečias. Su grupės „Rebelheart“ atlikėju E.Daniūtė atliko populiarią dainą „Kelias pas tave". Iki savo pasirodymo moteris rankose nešiojosi užrašus su kūrinio žodžiais. Juos ji sąžiningai kartojo ir deklamavo draugei, kuri kartu atvyko į laidos filmavimą.

„Jaučiuosi kaip prieš kokį  atsiskaitymą ar egzaminą. Smalsu bus scenoje ne šokti, o dainuoti”, – šypsojosi E.Daniūtė. Ji taip pat neslėpė mėgstanti būti komisijos narių gretose.

Išvysti moters debiuto neatvyko jos šeimos nariai. Šokėja šmaikštavo, kad jiems pakaks pasižiūrėti pasirodymą televizorius ekrane. E.Daniūtės vokalinius sugebėjimus scenoje jie įvertins savaitgalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius