-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edita Lavrinovič tapo grožio centro savininke

„Gyvename puikiai“, – telefono ragelyje krepšininko Darjušo Lavrinovičiaus (30) balsas iš Madrido skamba linksmai: šiuos metus „Real“ klubas, kuriame jis pirmą sezoną rungtyniauja, pradėjo pergale. „Rytoj eisiu pirmą dieną į darbą savo „Sothys SPA centre“ Vilniuje“, – prisipažįsta Lietuvos sostinėje esančiuose namuose „pagauta“ sportininko žmona Edita (32). Tai, kad prieš Kalėdas juodu tapo prestižinio grožio salono Vilniuje savininkais, liudija, jog ateitį ketina sieti su gimtuoju kraštu.
Darjušas ir Edita Lavrinovičiai
Darjušas ir Edita Lavrinovičiai / Butauto Barausko nuotrauka

Iš tiesų į grožio verslą žengti ryžosi Edita. Jaukų Vilniaus senamiestyje esantį SPA centrą jos vyras kol kas matė tik nuotraukose. „Darjušas domisi, kaip sekasi, mane palaiko. Taip, į verslą investavome jo uždirbtus pinigus“, – neneigia sportininko sutuoktinė. Apie veiklą, susijusią su grožio pasauliu, ji svajojo seniai, ir nemano, kad dabar tam galbūt ne pats palankiausias laikas.

„Nerizikuosi, tai nieko ir nebus“, – įsitikinusi ryžtinga moteris. Pabrėžia, kad įsigijo ne visą su verslininkių Sabinos Repčenkienės ir Veronikos Kastujevos pavardėmis daugelio siejamą verslą, tik vieną iš salonų, kuriame ir toliau bus pristatoma „Sothys“ kosmetika. Edita užsimena, kad kol kas jokių kardinalių permainų SPA centre nesiims, o ateityje norėtų Lietuvos moterims pristatyti kosmetikos pasaulio naujoves. Juokiasi bent jau pirmomis dienomis tikrai nebūsianti direktorė su klasikiniu kostiumėliu. Iš Madrido po Naujųjų metų porai savaičių atskridusi į Vilnių, ji verslo reikalus derins su studijomis: Mykolo Romerio universitete pirmo kurso magistrantė gilins sveikatos apsaugos politikos ir įstaigų administravimo žinias.

Pokalbis su Darjušu ir Edita Lavrinovičiais – žurnale „Žmonės“ 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius