Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Editos Daniūtės bandymą parodyti ča ča ča Jurijus Smoriginas išvadino striptizu

Penktoji TV3 projekto „Šok su manimi“ laida nešykštėjo intrigų ir nuotykių. Atlikę pagrindinius pasirodymus, dalyviai trumpam virto studentais, su nekantrumu laukusiais didžiojo egzamino. Jo metu poros turėjo sušokti savo vakaro šokį, skambant visiškai kitai muzikai. Išbandymas nebuvo vertinamas balais, tačiau komentarų išradingoji komisija negailėjo.
Jurijus Smoriginas ir Edita Daniūtė
Jurijus Smoriginas ir Edita Daniūtė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Štai naujokas Donatas Chlebinskas, pirmojo šokio metu susižėręs pagyras ir puikius balus, šįkart Jurijui Smoriginui „sušlykštino“ savo burna. Danguolė Stachura egzamino metu J.Smoriginui priminė šokėją Editą Daniūtę, šokančią kaime.

Aštrialiežuvė E.Daniūtė antrąjį Renatos Voitechovskajos šokį pavadino visišku grybu, o Justinui Lapatinskui pareiškė, jog šokti jis vis dar neišmoko. Po nuotaikingojo Deivido Norvilo ir partnerės pasirodymo J.Smoriginas teigė, jog kaip ir pirmąjį šokį, taip ir antrąjį dar kartą vertintų kuolu. Kultūristas Dainius Barzinskas kviestiniam komisijos nariui dainininkui Deividui Zvonkui tapo favoritu, o J.Smoriginui – mėsos gabalu.

Na, o Kristinos Ivanovos improvizacija išprovokavo ant parketo pasirodyti E.Daniūtę, kuriai užkliuvo netinkama muzika. Profesionalios šokėjos teigimu, nepajutus tinkamo ritmo praktiškai neįmanoma sušokti reikiamą šokį. Skambant filmo „Lūšnyno milijonierius“ garso takeliui „Jai Ho“ E.Daniūtė ryžosi sušokti ča ča ča, bet teparodė keletą labiau go-go stiliui tinkamų judesių. Jai asistuoti mėginęs J.Smoriginas, kurį šokėja atsukusi nugarą ignoravo, vėliau nepraleido progos iš moters pasišaipyti.

„Atrodote, lyg šoktumėte prie stulpo, tarsi norėtumėte parodyti striptizą“, – bėrė choreografas. Jiedu su E.Daniūte jau seniai vaidijasi tiesioginių transliacijų metu. Šįsyk šokėja stengėsi visiškai ignoruoti J.Smoriginą.

Penktosios „Šok su manimi“ laidos rezultatai

Susumavus komisijos ir žiūrovų balus, pirmoji vieta atiteko Dominykui Vaitiekūnui ir Justinai Žemaitytei. Antrąja vieta džiaugėsi Deividas Norvilas-Deivis ir Katerina Voropaj. Trečioji vieta skirta Kristina Ivanovai ir Tadui Rimgailai. Paskutiniai liko Renata Voitechovskaja ir Marius Gaižauskas. Dėl patirtos kojos traumos iš projekto laikinai pasitraukė Olegas Staniulionis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius