Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edvardas Žičkus: interviu, kurio teko laukti trejus metus (papildyta gegužės 14 d.)

Sakoma, kad laukiantiems – dangus. Šie žodžiai pasitvirtino ir TV3 laidos „Gyvenimas yra gražus“ prodiuseriui E. Žičkui (29), kuris neseniai grįžo iš Amerikos ir parsivežė unikalų interviu su erotikos imperijos karaliumi, „Playboy“ žurnalo įkūrėju, milijardieriumi Hughu Hefneriu (85).
Edvardas Žičkus su Hughu Hefneriu
Edvardas Žičkus su Hughu Hefneriu / Asm. albumo nuotr.

„Teko rašyti ne vieną laišką, ne kartą skambinti, tačiau ištisus trejus metus sulaukdavau tik neigiamo atsakymo. Galiausiai, kai jau buvau suplanavęs kelionę į Ameriką, likus vos penkioms dienoms iki skrydžio, buvo ištartas lemtingas TAIP“, – pasakoja E. Žičkus.

Viskas vyko kaip ir su visomis pasaulinio garso žvaigždėmis: Hugho spaudos atstovams iš anksto teko išsiųsti klausimus, maža to, jie įspėjo, apie ką jokiu būdu nebus galima kalbėtis. „Vis dėlto viskas buvo ne taip, kaip įsivaizdavau. Tiesiog atsisėdome ir pasišnekėjome tarsi du seni bičiuliai. Hughui nėra jokių tabu, todėl kalbėjomės apie viską. Už tai jam pajutau didelę pagarbą. Be to, H. Hefneris yra be galo šarmingas ir energingas žmogus – vienas iš tokių, kurių be perstojo gali klausytis“, – sako Edvardas.

Garsioji „Playboy“ vila yra Beverli Hilso rajone. Prodiuserio žodžiais tariant, ji nenusakomo dydžio ir kainuoja 250 mln. litų, o kaimynystėje neseniai prabangius apartamentus įsigijo garsiausia Amerikos televizijos laidų vedėja  Oprah Winfrey (57).  „Kai grįžau į Lietuvą, kažkas man leptelėjo: „Tai buvai garsiausiame pasaulio viešnamyje?“ Nieko panašaus! Tai didžiuliai rūmai, kuriuose dominuoja gana slogus interjeras: masyvūs baldai, didžiuliai krištoliniai sietynai, milžiniškos knygų prigrūstos lentynos, daug kilimų... Ir, kaip dauguma įsivaizduoja, po rūmus nebėgioja jokie „Playboy“ zuikučiai su ausytėmis ir uodegytėmis“, – sako Edvardas.

H. Hefneris papasakojo, jog vieną dieną (tai buvo prieš 57-erius metus) jam tiesiog įgriso nuobodus gyvenimas ir nusprendė išleisti erotinį žurnalą. Kad įgyvendintų savo sumanymą, Hughas iš daug žmonių prisiskolino pinigų. Net ir iš mamos, kuri sūnaus idėja visai netikėjo. Pirmasis „Playboy“ numeris sulaukė labai daug kritikos, tačiau Hughas tikėjo, kad jo produktas taps leidiniu, kurio viršeliui pozuoti trokš pačios gražiausios pasaulio moterys. Ir šis noras išsipildė!

Šiuo metu H. Hefneris turi ne tik beprotiškai daug pinigų, bet ir 22-ejų metų sužadėtinę Kristal Haris. „Jūs man parodykite panašaus amžiaus vyrą, kuris nesvajoja apie gražias moteris. Svajoja visi, bet tik su tokiu senuku kaip aš tos moterys sutinka būti, – sako Hughas, puikiai suvokdamas, kad jaunas merginas vilioja pinigai ir šlovė. – Jos myli mano pinigus. Pinigų aš turiu. Vadinasi, myli ir mane.“

Vienintelis dalykas, kurio negali nusipirkti Hughas, yra bėgantis laikas. „Natūralu, kad „Playboy“ imperatoriui gyventi liko nedaug, o mirti Hughas tikrai bijo. Kas norėtų iškeliauti anapilin ir palikti čia tokius milžiniškus turtus ir pulkus jaunų, gražių, jam atsidavusių merginų?!“ – sako E. Žičkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius