Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edvardas Žičkus: Maskva – kaskart vis brangesnė

TV3 televizijos laidos prodiuseris Edvardas Žičkus (28) aplankė ne vieną į brangiausiųjų sąrašus patenkantį miestą, tačiau, nuvykęs į Maskvą, jis kiekvieną kartą stebisi: Rusijos sostinėje prekių ir paslaugų kainos kyla tarsi ant mielių.
Edvardas Žičkus nepraleido progos apsilankyti Maskvos turgelyje
Edvardas Žičkus nepraleido progos apsilankyti Maskvos turgelyje / Asmeninio albumo nuotr.

„Trumputė kelionė nuo oro uosto iki miesto kainuoja 50 litų, o už 200 litų tu gali pavakarieniauti tik prastoje picerijoje. Šįsyk, jau penktą kartą, Maskvoje praleidau tris dienas, tačiau laikas šiek tiek prailgo. Gal dėl to, kad neįvyko ilgai planuotas susitikimas su Rusijos dievaičiu Dima Bilanu. Tiesa, turiu ir kuo pasidžiaugti – buvau garsiausios šokių trupės „Complexions“ pasirodyme. Įspūdis nepakartojamas“, – sako prodiuseris.

Edvardas pabrėžė, kad Maskva – kontrastų miestas ir ne veltui apie jį kuriami anekdotai. „Naujausias mano išgirstas akibrokštas – Maskvoje pristatytas naujas gaminys, tiksliau – platininė, briliantais puošta banko kortelė. Beje, Maskvoje aš lankiausi tada, kai ji ruošėsi artėjančiam paradui, virš miesto nuolat pralėkdavo šimtai sraigtasparnių ir bombonešių. Tas jausmas, kai virš galvos matai tiek daug lėktuvų, nėra itin malonus. Gigantomanija Rusijoje vis dar labai gaji“, – patvirtina Edvardas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius