Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijus Dragūnas neigia buvęs išprašytas iš LNK vakarėlio (Papildyta 2011 m. rugpjūčio 29 dieną, Egidijaus Dragūno reikalaujamu paneigimu)

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje esančiame Šiuolaikinio meno centre vyko LNK vakarėlis, kuriame, 15min.lt šaltinių teigimu, grupės „Sel“ lyderiui Egidijui Dragūnui teko pabendrauti su apsaugos darbuotojais ir kurį laiką praleisti už vakarėlio ribų. Tačiau pats dainininkas šią informaciją neigia ir rugpjūčio 26 dieną redakcijai atsiuntė oficialų reikalavimą paskelbti paneigimą.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Jokie apsauginiai nieko nedarė ir niekas manęs „neišstatinėjo“. (...) Kur kokie apsauginiai ką „išstatė už durų“, aš nieko nežinau, jūs turbūt kažką sumaišėt“, – informaciją neigė E.Dragūnas.

Selas teigė minėtą vakarą praleidęs ramiai, be jokių incidentų ir su renginį saugojusios tarnybos „Ekskomisarų biuras“ apsauginiais neturėjęs jokių reikalų. 

LNK televizijos spaudos atstovas Gediminas Malaškevičius patikino, kad LNK naujojo sezono vakarėlyje jokių nesusipratimų nekilo ir apsaugos darbuotojams neteko tiesiogiai bendrauti su E.Dragūnu.

„E.Dragūnas tikrai nebuvo išprašytas. Susisiekėme su apsaugos tarnyba ir jie paneigė, kad tiesiogiai bendravo su Selu“, – kalbėjo G.Malaškevičius.

Incidentą neigia ir saugos tarnybos „Ekskomisarų biuras“ viceprezidentas Arvydas Januška.

„Mūsų darbuotojai matė, kad E.Dragūnas buvo tame renginyje, matė, kaip jis bendravo su renginio organizatoriais ir po to kartu su jais išėjo į lauką. Organizatoriai į apsaugą pagalbos nesikreipė, apsauga jokiame konflikte nedalyvavo“, – teigė A.Januška.

Portalo 15min.lt šaltinių duomenimis, ketvirtadienio vakarą E.Dragūnas iš vakarėlio kuriam laikui buvo išprašytas „Ekskomisarų biuro“ apsaugos darbuotojos, o vėliau vėl grįžo į renginį.

Egidijaus Dragūno paneigimas

Egidijaus Dragūno pateiktu oficialiu reikalavimu skelbiame paneigimą:

„UAB „15min“ 2011-08-25 internetiniame portale www.15min.lt, rubrikoje „Žmonės24.lt“, publikuotame „Egidijus Dragūnas buvo išprašytas iš LNK vakarėlio“ paskelbti teiginiai „Egidijus Dragūnas buvo išprašytas iš LNK vakarėlio“, „Vakaro metu grupės „Sel“ lyderiui Egidijui Dragūnui teko pabendrauti su apsaugos darbuotojais ir kurį laiką leisti už užtrenktų prieš nosį durų“, „ likęs vienas „selas“ netrukus padaugino ir apsaugos darbuotojų buvo išprašytas lauk“, neatitinka tikrovės.“

15min.lt nuotr./Egidijus Dragūnas
15min.lt nuotr./Egidijus Dragūnas LNK šventėje nekoncertavo, tačiau telefonu įamžino scenoje grojusius muzikantus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius