Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijus Dragūnas po skandalingo pasirodymo vėl koncertuos „Bike Show Millennium“: „Einu ten, kad pabaigčiau, ko tada nebaigiau – groti“

„Bike Show Millennium“ Kaune 2011-aisiais koncertavęs ir tąsyk savo elgesiu publiką pašiurpinęs Egidijus Dragūnas-Sel‘as po trejų metų pertraukos vėl uždainuos baikeriams – birželio 14-ąją lips į jubiliejinio, 15-ojo „Bike Show Millenium“ sceną.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Paskutinįkart „Bike Show Millennium“ renginyje Kaune E.Dragūnas-Sel‘as koncertavo 2011-aisiais. Tąsyk jo pasirodymas scenoje sukėlė skandalą – dainininkas ne tik riebiai nusikeikė scenoje ir pasakė nenorįs čia dainuoti, bet ir metė į publiką mikrofoną, o šioji nenusileido: į E.Dragūną taip pat ėmė mėtyti daiktus. Galop atlikėją iš scenos išvedė patys koncerto organizatoriai. 

Praėjus trejiems metams po incidento E.Dragūnas-Sel‘as ir vėl dainuos „Bike Show Millennium“ lankytojams – jį koncertuoti pakvietė tie patys renginio organizatoriai. 

„Visi esame pilni silpnybių, todėl reikia atleisti vienas kitam paklydimus. Galiu sakyti už visą baikerių bendruomenę: tolerancija – kitokių pažiūrų, keistenybių, įpročių, pomėgių, kultūrų priėmimas. Visi turime suprasti, kad žmogus turi teisę būti kitoks nei mes. Raginu matyti ne tik juodą ir baltą, bet ir tarpinius šešėlius. Manau, jei žmogus paslydo ir suklupo, nereikia jo užmėtyti akmenimis. Egidijus atvyksta ištiesti ranką. Žinant jo asmenybę tai – gražus poelgis“, – Žmonės.lt svarstė koncertą organizuojantis Julius Urbaitis. 

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Julius Urbaitis
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Julius Urbaitis

E.Dragūną-Sel‘ą koncertuoti Kaune jis tikina pakvietęs dėl to, kad „Bike Show Millennium“ vyks jubiliejinį – 15-ąjį – kartą, todėl „šioje istorijoje reikia padėti tašką“. 

J.Urbaitis tikina, kad net ir po minėto incidento renginio organizatoriai su E.Dragūnu nesipyko, todėl ir jo atsiprašymas publikai neturėtų didelės reikšmės. „Svarbu, kad atlikėjas suprastų, jog be publikos būtų niekas. Jeigu paklausyti tavęs eina minios, vadinasi, eini teisingu keliu, tačiau spjauti į šulinį gali būti rizikinga. Juk pasaulyje yra pavyzdžių, kai dar ne tokios klaidos scenoje lemia daug daugiau. Bet juk ir „Rammstein“ sisiodavo ant savo gerbėjų, o po to atsiklaupę atsiprašydavo. Gerbėjai savo dievukams atleidžia viską“, – svarsto jis. 

Nemanau, kad Egidijus darkart lips ant to paties grėblio. Jis jau pakankamai daug sumokėjo už šią klaidą – buvo atšauktas koncertas, skambėjo daug kritikos, komentarų. Tačiau viskam turi ateiti senatis.

Kad E.Dragūnas scenoje pakartos 2011-ųjų scenarijų J.Urbaitis nebijo: „Nemanau, kad Egidijus darkart lips ant to paties grėblio. Jis jau pakankamai daug sumokėjo už šią klaidą – buvo atšauktas koncertas, skambėjo daug kritikos, komentarų. Tačiau viskam turi ateiti senatis. Egidijus pats tai supranta ir geranoriškai sutiko vėl pas mus koncertuoti.“

Pabaigs, ką pradėjo

Žmonės.lt susisiekus su pačiu E.Dragūnu šis patikino, kad dalyvauti „Bike Show Millennium“ sutiko nedvejodamas. „Einu ten, kad pabaigčiau, ko tada nebaigiau – groti“, – sakė dainininkas. 

E.Dragūno teigimu, į Kauną jis ruošiasi atvykti nusiteikęs taikiai, bet 2011-ųjų incidento prisiminti nenorėtų: „Aš jau atsiprašiau gerbėjų po to, kai viskas įvyko. Daugiau nematau reikalo apie tai kalbėti.“ Dainininkas sakė nemanąs, kad publika galėtų prisiminti įvykius ir vėl pareikšti nepasitenkinimą – sako, viskas liko praeityje.

„Bike Show Millennium“ koncerte E.Dragūnas-Sel‘as pristatys pilną savo koncertinę programą, šou organizatoriai gerbėjams šypsodamiesi praneša, kad netrūks nei garso, nei specialiųjų efektų. 

Ir nors E.Dragūnas-Sel‘as dainuos baikeriams, baigdamas pokalbį su Žmonės.lt jis atviravo: „Esu vairavęs net kelis motociklus, kartą net nukritau nuo vieno. Bet asmeniškai man labiau patinka vairuoti prabangius automobilius – vairuoti motociklą baigiau tada, kai supratau, kokie prasti Lietuvoje keliai.“

žmonės.lt nuotr./SEL koncerto akimirka
žmonės.lt nuotr./SEL koncerto akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius