-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Egidijus Dragūnas priverstas perlaikyti vairavimo egzaminą

Išskirtiniam ir vieninteliam pasirodymui sostinėje šiais metais besiruošiantis SEL lyderis Egidijus Dragūnas netrukus vėl galės vairuoti automobilį, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Daugiau nei prieš pustrečių metų vairuotojo pažymėjimo netekęs dainininkas kaip tik ruošiasi vairavimo teorijos ir praktikos egzaminams, kuriuos artimiausiu metu mėgins išlaikyti. Ta proga Egidijus pats sau yra paruošęs dovaną – garaže jo laukia du naujutėliai automobiliai. Daugiau nei pustrečių metų  atlikėjas buvo priverstas naudotis taksi paslaugomis, samdytis vairuotojus.

Išlaikyti vairavimo egzaminus E.Dragūnas tikisi dar iki gegužės 26 d. įvyksiančio SEL koncerto, kuriam jau kurį laiką intensyviai ruošiamasi. Darbo užtenka ir grupei SEL, ir „Pramogų banko“ kolektyvui, mat Egis užsimojo tą vakarą šį sostinės naktinį klubą paversti madingiausia ir įspūdingiausia pasilinksminimo vieta Vilniuje. Į renginio vietą jau dabar gabenama naujausia įgarsinimo ir apšvietimo technika, specialiai dėl šio pasirodymo keičiama klubo erdvė. Beje, prieš koncertą klube teks įrengti papildomą elektros generatorių – bijoma, kad energijos gali tiesiog nepakakti. Į artėjantį  E.Dragūno pasirodymą galės patekti vos tūkstantis gerbėjų.

Negana to, gegužės 26-ąją, prieš pat koncertą, 20 val., „Pramogų banke“ bus atidaryta grupės SEL nuotraukų paroda. Taip pat bus pristatytas ir spalvingas grupės fotoalbumas, kuriame įamžintos gražiausios SEL pasirodymų akimirkos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius