Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglė Jackaitė: „Tampu tikra vilke, jei kas nors nori nuskriausti mano vaikus“

Artėjant Motinos dienai, aktorė Eglė Jackaitė (40) visada prisimena savo mamą. Sako, gerklėje įstringa gumulas, užėjus kalbai apie ją. „Man jos gaila“, – prie savęs glausdama sūnus Jokūbą (18) ir Eliją (5) liūdnai taria Eglė. Užtat sunku nepastebėti didžiulio motinystės skirtumo tarp jų. Palikta, neauginta mamos, su saviškiais vaikais Eglė – lyg kumštis. Tarsi kartu su savo meile jiems norėtų grąžinti ir mamos paliktą skolą.
Eglė Jackaitė su vaikais Jokūbu (dešinėje) ir Elijumi
Eglė Jackaitė su vaikais Jokūbu (dešinėje) ir Elijumi / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

„Nelaikau savęs tobula – galėčiau būti tūkstantį kartų geresnė. Na, nesu ta, kuri vaikų kas vakarą laukia su garuojančia vakariene... Bet jie tikrai jaučia begalinę mano meilę. Noriu juos apglėbti, apsaugoti, padėti pagalvę, kad minkščiau kristų. Tampu tikra vilke, jei kas nors nori nuskriausti mano vaikus: neįsivaizduoju, iš kur tuomet atsiranda tokios antgamtiškos jėgos, bet juos tikrai apginsiu. Nes manęs vaikystėje niekas neapgynė..“ – be pykčio balse sako Eglė.

Užtat, sulaukusi keturiasdešimtmečio, ji išmintingai ir be jokių dvejonių renkasi ne verkšlenimą ir grečiojimąsi atgal, o pasitikinčia ir ramia šypsena žvelgia į priekį.

„Prisijaukinau tą skaičių, – prisipažįsta Eglė. – Dabar esu įdomesnė ir geidžiamesnė nei prieš dešimt ar dvidešimt metų. Esu išgijusi, rami, stipri. Išgyvenu labai gražų balzakišką laikotarpį ir džiaugiuosi tuo amžiumi. Turiu kuo didžiuotis. Turiu du gražius sūnus ir jaučiuosi nemažai gyvenime nuveikusi. Mėgaujuosi tuo, kad mano mažyliui – tik penkeri: dar ilgai būsiu jauna mama. Šiandien jaučiu, kad laimės saitai – vis dar mano rankose.“

Interviu bei fotosesija – naujausiame žurnale „Žmonės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius