-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglė Straleckaitė atšventė patrakėlišką mergvakarį: draugės, staigmenos ir dovanos

Svarbiausiai gyvenimo šventei – vestuvėms su mylimuoju Justinu Daugėla (27) – besiruošianti žinoma šokėja Eglė Straleckaitė (24) šį savaitgalį sulaukė daugybės artimiausių draugių staigmenų.
Eglės Straleckaitės mergvakario akimirka
Eglės Straleckaitės mergvakario akimirka / Asmeninio albumo nuotr.

„Žinojau tik tiek, kad turiu pasiruošti kelionei, kuri truks iki sekmadienio!“, – sakė brangių bičiulių netikėtumais besidžiaugianti būsimoji nuotaka.

Apie tai, kas jos laukia, E.Straleckaitė sakė nė nenutuokianti, tačiau viskas, ką per pusdienį jau patyrė, yra labai miela širdžiai.

Draugės į E.Straleckaitės namus atvyko šeštadienio popietę vilkėdamos elegantiškus juodos spalvos drabužius. Visos buvo pasipuošusios tokios pačios spalvos varlytėmis, o mergvakario kaltininkei įteikė rožinės spalvos aksesuarą.

Asmeninio albumo nuotr./Eglės Straleckaitės mergvakario akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Eglės Straleckaitės mergvakario akimirka

Pirmoji staigmena būsimai nuotakai – sušių gamybos pamokėlė. Po jos merginos nuvyko į Kauno rajone esantį kadagių slėnį, kur į orą paleido E.Straleckaitės norus turinčius išpildyti balionus. Čia šokėja taip pat skaitė pasižadėjimą draugėms su jomis reguliariai bendrauti ir nepamiršti dalintis džiaugsmais bei rūpesčiais. Jai įteikta ir namuose praversianti virtuvės šeimininkei būtina atributika.

„Gavau daugybę dovanų, kurias net sunku išvardinti!“, – tvirtino E.Straleckaitė.

Mergvakario iniciatorės nepamiršo įteikti ir tradicinio tokios šventės atributo – keliaraiščio.

Asmeninio albumo nuotr./Eglės Straleckaitės mergvakario akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Eglės Straleckaitės mergvakario akimirka

Žinoma šokėja sakė, jog draugės priešvestuvinėmis dovanomis ją stebino ne tik savaitgalį – būsimojo nuotaka „Ąžuolynas SPA“ buvo palepinta masažais bei daugybe kitų procedūrų, tokių kaip plaukų šalinimas lazeriu, mezoterapija plaukams ir antakių permanentu.

„Tikrai nesitikėjau tokios daugybės netikėtumų, bet draugės nusprendė mane gerokai pamaloninti prieš naujajį gyvenimo etapą“, – pasakojo E.Straleckaitė.

Ji užsiminė, jog šventė tęsis sodyboje. Kurioje – staigmena būsimai nuotakai. Joje mergvakario dalyvės taip pat paruošė staigmenų mylimai draugei.

Asmeninio albumo nuotr./Eglės Straleckaitės mergvakario akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Eglės Straleckaitės mergvakario akimirka

Apie sužadėtuves su J.Daugėla E.Straleckaitė savo „Facebook“ profilyje pranešė sausio 28 d., tačiau iš tiesų „taip“ mylimajam ji ištarė gerokai anksčiau. Piršlybos įvyko Raudondvario dvaro parke. Tą dieną pora sprendė, kur nuvykti pasivaikščioti. Nors turi daugybę mėgstamų vietų Kaune, vis dėlto pasirinko Raudondvarį.

E.Straleckaitė su šypsena prisimena, jog atvykus į dvarą Justinas nustebo šeštadienio vakare čia išvydęs daugybę laiką leidžiančių žmonių. Priklaupti ant kelio bei ištiesti žiedą mylimajai jis nusprendė, kai parke pašalinių liko vos keletas.

Nors apie vestuves Eglė ir Justinas kalbėjo jau kurį laiką, piršlybos šokėjai vis tiek buvo netikėtos.

„Matyt, kad ir kiek besiruoštum, kad ir įtartum, jog taip bus, jausmai, kai Brangus žmogus paprašo už jo tekėti, yra nenusakomi!“, – sakė E.Straleckaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius